Moment emoţionant: O mamă ascultă inima băiatului ei bătând în alt corp - VIDEO

Ultima actualizare:

    O mamă ascultă inima băiatului ei bătând în alt corp
O mamă ascultă inima băiatului ei bătând în alt corp

Mama unui adolescent în vârstă de 16 ani, care a murit în urma unui accident, a trăit un moment extrem de emoţionant, putând asculta bătăile inimii băiatului său în corpul femeii care a primit inima acestuia.

Heath Eiland era un tânăr de 16 ani pasionat de skateboarding şi căruia îi plăcea să-i ajute pe ceilalţi. Aşa l-au descris părinţii săi care au luat decizia de a-i dona organele după ce Heath şi-a pierdut viaţa într-un accident, în timp ce practica sportul pe care îl iubea.

La un an de la moartea tânărului, părinţii acestuia, Stephen şi Becky, au avut posibilitatea de a se întâlni cu două dintre cele şase persoane care au beneficiat de organele donate, scrie Daily Mail.

Însă nimic nu părea să îi pregătească pe părinţi pentru emoţiile pe care le-au simţit atunci când au putut asculta inima băiatului în corpul unei alte femei, Denise Miles.

Becky Eiland a folosit un stetoscop pentru a asculta bătăile inimii, moment în care aceasta a început să plângă. Apoi, femeia a dorit să asculte mai bine şi şi-a apropiat capul de pieptul lui Denise Miles."Este greu să-ţi imaginezi că inima lui, care a crescut în pântecul meu, este acum în corpul altcuiva şi îi dă acestuia viaţă. Este greu să-ţi imaginezi asta", a declarat mama tânărului, care a fost însoţită de familie şi prieteni la întâlnirea ce a avut loc în biserica unde Heath fusese botezat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net