O americană în vârstă de 22 de ani a şocat o lume întreagă prin gestul incredibil pe care l-a făcut.  Tânăra a încercat să-şi vândă cei doi copii pentru a plăti cauţiunea iubitului ei, aflat la închisoare.


Misty Van Horn, din Oklahoma, SUA, a încercat să-şi vândă cei doi copii pe Facebook. Iniţial, ea a cerut 1.000 de dolari pentru copilul ei cel mare, în vârstă de doi ani. Ulterior, însă, a venit cu o altă ofertă, respectiv 4.000 de dolari pentru ambii. Celălalt copil al americancei are doar 10 luni.

Ea a intrat în legătură cu o femeie din Arkansas care îşi dorea copii. "Veniţi aici şi vă dau toate lucrurile. Veţi avea copilul pentru 1.000 de dolari", i-a scris Misty femeii din Arkansas, căreia a vrut să-i dea copilul cel mare.

Misty a decis să-şi vândă copiii pentru a-şi scoate iubitul de la puşcărie, însă lucrurile nu au ieşit cum şi-a dorit ea.

Femeia cu care a negociat vânzarea a anunţat poliţia. Misty a fost arestată pentru trafic de copii. Pentru a fi eliberată, cauţiunea a fost stabilită la 40.000 de dolari.

Micuţii americancei se află acum în custodia autorităţilor.


 
 
Loading...