Incredibil! Hotelul The Paw Seasons din Long Ashton, în apropiere de Bristol (Marea Britanie), primeşte căţei cărora le oferă vacanţe de vis. Stăpânii lor trebuie să achite însă o sumă astronomică.


Pentru un răsfăţ maxim, de două săptămâni, stăpânul trebuie să scoată din buzunar 74.000 de dolari (247.000 de lei) pentru căţelul său. Cea mai scumpă vacanţă destinată câinilor include transport cu limuzina şi bucătar personal.

Se relaxează la filme

CLIIMA20130619_0190_1.jpg

Mrrr! Scarpină-mă! (Fotografii:photoland / wenn)

Se joacă în grădină

CLIIMA20130619_0188_1.jpg

Mrrr! Scarpină-mă! (Fotografii:photoland / wenn)

Fac surf

CLIIMA20130619_0189_1.jpg

Mrrr! Scarpină-mă! (Fotografii:photoland / wenn)

Căţeii au onoarea să fie plimbaţi de însuşi campionul olimpic la sărituri de garduri, Dai Greene. Personal înalt calificat le asigură răsfăţaţilor şedinţe de spa şi pedichiură.

Angajaţii hotelului fac eforturi uriaşe pentru ca patrupedele să nu cumva să se plictisească.

Organizează jocuri distractive, lecţii amuzante de surf şi înot. Serile li se proiectează filme, cum ar fi "101 Dalmaţieni", în timp ce savurează gustări delicioase. În program mai figurează terapii cu un psihiatru specializat. Căţeii primesc zgărzi de fiţe, concepute de designeri celebri. La plecare, stăpânilor li se oferă un DVD cu amintirile prietenului necuvântător, o fotografie şi o mascotă a acestuia.

Click! Spune

Ce intră în aceşti bani

- masaj, pedichiură
- coafor 7piscină
- plimbări cu limuzina
- surf, înot. jocuri
- vizionări filme
- terapie psihiatrică
- zgardă de firmă 7DVD 7mascotă
- fotografie

 
 
Loading...
Citeste tot despre: