Naşte al 13-lea copil pentru alte mame

Ultima actualizare:

    Carole  Horlock
Carole Horlock

Caz şocant! Britanica Carole Horlock, care trăieşte la o fermă din apropiere de Bordeaux, aşteaptă să nască al 13-lea copil pentru altă femeie. La 45 de ani, este cea mai prolifică mamă de închiriat din lume.

Carole Horlock (45 de ani) se pregăteşte să nască în curând un copil pentru un cuplu de italieni, pe care îl va preda părinţilor lui fără măcar să ofere măcar o mângâiere bebeluşului pe care îl aduce pe lume.

Britanica spune că este încântată să ajute femeile care nu pot rămâne însărcinate să cunoască bucuria maternităţii. "Ele îmi spun că le dau un dar preţios şi pe feţele lor se vede marea bucurie când le pun copiii în braţe", spune femeia.

Copiii cu numerele 10, 11 şi 12, au fost tripleţi, iar Carole i-a adus pe lume prin cezariană, în urmă cu 4 ani, la Atena. Un băieţel a fost numit Panagiotis, o fetiţă Paraskevi şi o altă fetiţă Helen.

simeon stalpnicul png

Femeia a auzit prima oară de faptul că poate să-şi închirieze uterul pentru embrionii altor cupluri dintr-un ziar, în 1995. La acea vreme era divorţată şi avea două fete. De atunci, a născut 8 fetiţe şi 4 băieţei pentru alţi părinţi.

Carole nu le mai cere nimic acestora după ce le dă bebeluşii şi o plătesc. Pretinde să-i trimită numai o scrisoare în fiecare an în care să-i spună ce mai fac micuţii.

Carole Horlock

Casnică, 45 de aniTrăieşte cu partenerul său de viaţă, Paul Brown, în FranţaÎncasări: Aproape 19.000 € (85.000 lei)pentru un copil născutCarole are două fete proprii, Megan (19 ani) şi Steffanie (22 de ani)

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net