Tristeţe maximă în lumea zoofililor germani! Statul tocmai le-a răpit singurul ţel în viaţă: a scos în afara legii sexul cu animale. Amenzile sunt de 25.000 de euro la prima abatere şi închisoare de până la trei ani pentru recidivişti.


Credeaţi că numai în Brazilia caprele iniţiază peste 35% dintre bărbaţi în tainele amorului? Iată că în Germania peste şase milioane de oameni sunt pe listele poliţiei ca zoofili practicanţi. Organizaţi într-o asociaţie non-guvernamentală intitulată ZETA, zoofilii din Germania, reprezentaţi de Michael Kiok, au luptat împotriva adoptării unui cadru instituţional care să scoată în afara legii sexul cu animale.

Zoofilia a fost interzisă, pe plan mondial, încă din 1969. Recent, Bundestagul a pus pe ordinea de zi un proiect de lege care a stârnit panică printre zoofili. Conform legii, cei prinşi în flagrant vor fi amendaţi cu 25.000 de euro (113.000 lei), iar la următoarea abatere vor fi trimişi la închisoare. Vestea a căzut ca un trăsnet în capul patronilor de "bordeluri zoo", unde lamele, caprele şi căţeii erau la mare căutare.

Conform lui Kiok, "anumite probleme de morală nu trebuie transformate în legi" şi ar trebui tratate ca atare. În plus, reprezentantul zoofililor susţine că "majoritatea animalelor participante la orgii nu sunt deloc abuzate, ba din contră", informează Bild. Odată intrată în vigoare, legea va fi aplicată inclusiv în cazul celor care profită sexual de animalele de companie.

Capra şi lama, trufandale pentru perverşi


Click!spune

Inclusiv în Berlin exista un bordel pentru zoofili. „Angajatele" de aici erau lame şi capre. Clienţii veniţi din toate colţurile ţării plăteau sume cuprinse între 2.000 (9.100 lei) şi 6.000 de euro (27.100 lei) pentru serviciile sexuale deviante.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: