Nepotul regelui şi-a tras un glonţ în picior

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Familia regală spaniolă, lovită de ghinion. Nepotul cel mare al regelui Juan Carlos, Felipe Juan Froilan, în vârstă de 13 ani, s-a împuşcat în picior, luni, în timp ce se antrena la tir împreună cu tatăl său.

Accidentul s-a produs în timp ce micuţul Felipe Juan Froilan se afla în reşedinţa tatălui său, Jaime de Marichalar, care este divorţat de 3 ani şi jumătate de mama copilului, infanta Elena, fiica cea mare a regelui Spaniei.

Copilul şi-a tras din greşeală un glonţ în piciorul drept cu o puşcă de vânătoare de calibru 36. El a fost dus de urgenţă la clinica din Soria, după care a fost transferat la un spital din Madrid. Mama, Elena, şi bunica, regina Sofia, l-au vegheat la căpătâi, spunând că a fost "o prostioară" şi că "probleme de acest fel fac toţi copiii".

simeon stalpnicul png

Numai că întâmplarea a provocat scandal, deoarece în Spania este interzis ca minorii să aibă acces la arme de foc. Din această cauză, tatăl lui riscă o amendă de 6.000 de euro (circa 26.000 lei).

Întâmplarea a reamintit şi un alt episod tragic din viaţa familiei regale spaniole. În urmă cu 56 de ani, regele Juan Carlos (care la acea vreme avea 18 ani) s-a jucat cu un pistol care s-a descărcat accidental şi l-a ucis pe fratele lui, Alfonso, de 14 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net