Nu e glumă! Cine face sex cu ea ajunge la Urgenţă!

Ultima actualizare:
Anastasiya Volochkova şi Bakhtiyar Salimov
Anastasiya Volochkova şi Bakhtiyar Salimov

Să ai o iubită balerină poate fi visul oricărui bărbat, dansatoarele fiind renumite pentru flexibilitatea de care pot da dovadă în intimitate. O partidă de sex cu Anastasia Volochkova, 38 de ani, te băga însă în spital.

Fosta balerină de la Teatrul Bolşoi, Anastasia Volochkova (38 de ani), e cea mai periculoasă femeie din lume la capitolul sex! Ea i-a frânt spatele iubitului ei, Bakhtiyar Salimov (45 de ani), când a încercat o poziţie acrobatică de amor.

Anastasia a devenit faimoasă la nivel mondial în 2003, când a fost dată afară de la Bolşoi pentru că s-a îngrăşat şi îşi deşela partenerii de dans. Ea s-a judecat atunci cu întreaga conducere, dar a acceptat că trebuie să se retragă. În 2013, frumoasa acum în vârstă de 38 de ani a pus ochii pe Gerard Depardieu, însă francezul nu a cedat tentaţiei. S-a îndrăgostit apoi de omul de afaceri Bakhtiyar Salimov pe care l-a însoţit în croaziere prin întreaga lume. Recent, ea a mai făcut o boroboaţă, informează publicaţia rusească Life News.

Anastasia Volochkova în timpul unei reprezentaţii
Anastasia Volochkova în timpul unei reprezentaţii

"Bakhtiyar nu mai putea să se dea jos din pat. Am luat masa împreună pentru că era ziua în care sărbătoream aniversarea noastră, după care am continuat cu două partide de sex. După ce am terminat mi-a spus că îl doare foarte tare spatele şi am chemat ambulanţa. Cum calmantele administrate nu au avut nici un efect asupra durerii, medicii au decis să-l transporte la spital pentru a continua tratamentul. Momentan se simte mai bine dar în continuare nu se poate mişca", a declarat Anastasia Volochkova pentru Russia`s daily.


    Anastasia Volochkova în timpul unei reprezentaţiiFOTO Facebook
Anastasia Volochkova în timpul unei reprezentaţiiFOTO Facebook
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net