Nu e simplu să ai o creastă de 1,18 metri

Ultima actualizare:

    “Bravo! Ai  intrat în Cartea Recordurilor!”
“Bravo! Ai intrat în Cartea Recordurilor!”

Omul cu creasta de 1,18 metri trăieşte cu totul altfel decât noi.

Kazuhiro Watanabe, 40 de ani, designerul vestimentar japonez, care a intrat în Cartea Recordurilor datorită frezei sale, nu duce deloc o viaţă uşoară. Dar, ca să-şi menţină freza trebuie să facă anumite sacrificii.

simeon stalpnicul png

De exemplu, el nu poate conduce maşini, ci doar o ricşă motorizată. Reuşeşte, însă, să se plimbe cu automobilul, dar doar pe bancheta din spate, în poziţia de fetus.

De curând, el a ieşit la plimbare chiar în Parcul Washington Square din New York. Momentul de-a dreptul spectaculos a fost imortalizat de jurnalişti, care au urmărit fiecare mişcare a posesorului celei mai mari creste.

Ai grijă când iese din maşină. Împunge ca o sabie!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cât despre realizarea unei asemenea freze, japonezul a afirmat că are nevoie, de fiecare dată, de trei tuburi de fixativ, de un întreg recipient cu gel de păr şi de o armată de stilişti, care muncesc cel puţin două ore. Designerul a mărturisit că a aşteptat 15 ani pentru ca părul său să fie suficient de lung pentru această coafură.

Click! spune

Sacrificiile lui Kazuhiro . Kazuhiro stă în casă dacă afară bate vântul puternic, sau dacă plouă, nu intră în încăperi cu tavanul la o altitudine mai mică de 2,50 metri şi străbate în mersul piticului pragul uşii. El nu se spală pe păr decât o dată pe lună şi nu doarme decât chircit.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net