Oficial italian descrie cum a bătut un român, pe stradă "L-am lovit cu atâta satisfacţie! Şi nu îmi este ruşine"

Ultima actualizare:

    Aliano s-a lăudat pe Facebook cu fapta safoto arhivă personală
Aliano s-a lăudat pe Facebook cu fapta safoto arhivă personală

Anthony Aliano, un membru al Consiliului municipal al oraşului italian Montesilvano din Italia, s-a lăudat pe pagina personală de Facebook cu felul în care a bătut un cetăţean despre care susţine că este posibil să fi fost român.

«În timp ce mergeam spre serviciu, un român cred (aşa părea după limbajul vulgar) îmi traversează strada cu un câine mare care îl trăgea înainte cu viteză, iar el, nereuşind să se sincronizeze cu trecerea mea, îmi trage un şut puternic în maşină", a scris, pe propria pagină de Facebook, Anthony Aliano, consilier municipal în oraşul Montesilvano (regiunea Abruzzo, centrul Italiei)», potrivit Mediafax.

Morala fabulei: am coborât din maşină şi i-am aplicat doi pumni de calitate superioară", a precizat consilierul municipal, de profesie avocat. "Şi i-am spus: când am fost eu în România cu serviciul (timp de şase luni), m-au tratat rău, deşi am fost respectuos. Noi, în Italia, vă permitem să staţi pe străzi, să furaţi, să comiteţi violuri, infracţiuni, să prostituaţi minori.. Dar istoria se va schimba !!! (...) PS. Acum, să spuneţi că sunt eu rasist!", a adăugat consilierul, potrivit sursei citate.

Ulterior, reacţionând la un comentariu făcut la mesajul postat, oficialul local italian a scris: "L-am lovit cu atâta satisfacţie! Şi nu îmi este ruşine. Să fie un exemplu şi pentru alţi politicieni! Iar laşul a luat-o la fugă".

Postarea politicianului italian a primit, până sâmbătă după-amiază, cel puţin 88 de "aprecieri" din partea "prietenilor" săi de pe Facebook, iar cele mai multe dintre cele peste 40 de comentarii erau favorabile gestului făcut de el.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net