Oho! Cine mai are moţ de 1,13 m?

Ultima actualizare:

    Cea mai lungă şuviţă
Cea mai lungă şuviţă

Ca în fiecare an, Cartea Recordurilor lansează o nouă ediţie cu recorduri din ce în ce mai trăsnite.

Publicată în 22 de limbi şi în peste 100 ţări, Guinness Book of World Records din 2013 ni-l prezintă pe pământeanul cu cel mai înalt "moţ" din lume, cea mai rapidă oaie, cel mai mic tăuraş, cel mai lung hot dog sau cel mai înalt câine. Se aşteaptă ca a 57-a ediţie a Cărţii Recordurilor să se vândă în 2,7 milioane de exemplare.

Cea mai lungă şuviţă

Designerul japonez Kazuhiro Watanabe (40 de ani) are cel mai mare "moţ" de mohican din lume, care măsoară 1,13 m înălţime. Ca să ridice "turnul" de păr în vârful capului, el are nevoie de tratamente de 2 ore cu 3 tuburi de fixativ şi o sticlă de gel.

Cea mai rapidă oaie

Zippy Lambourghini, de la ferma High Wycombe din comitatul Buckinghamshire, a fost desemnată, de departe, cea mai rapidă mioară din lume. Simpatica oaie a câştigat 165 din 179 curse de viteză la care a participat, înainte de a i se acorda titlul.

Taurul de 76,2 cm

Archie are 2 ani şi 5 luni şi e cel mai mic taur din lume, măsurând doar 76,2 cm de la copită până la greabăn. Stăpânul său de la ferma County Antrim, din Irlanda de Nord, recunoaşte că destinul lui ar fi fost cu totul altul, ajungând la abator, dacă nu era aşa mic.

Hotdogul de 3 kg

Ar putea cineva să mănânce un hot dog uriaş? O firmă din Chicago, SUA, crede că "da" şi a pus anul acesta în vânzare unul cu lungimea de 40 de centimetri şi greutatea de 3 kg. Hot dogul gigant costă nu mai puţin de 39 de dolari (circa 137.000 lei).

Câinele de 2,2 m

În vârstă de 3 ani, Great Dane Zeus e cel mai înalt câine din lume. Când se înalţă pe picioarele din spate, atinge înălţimea de 2,2 m. Uriaşul are 1,12 m de la labe la greabăn şi greutatea de 73 kg, cât un om. Mănâncă 14 kg de alimente pe zi, spune stăpâna sa din Michigan.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net