ORIBIL! Și-au omorât cele trei fiice în numele onoarei

Ultima actualizare:

În 2009, cadavrele celor patru, trei adolescente și prima soție a tatălui lor, au fost găsite în interiorul unei mașini scufundate într-un canal din oraşul canadian Kingston, relatează BBC.

Mama, tatăl şi fratele fetelor au fost condamnaţi la o pedeapsă de 25 de ani de închisoare.

Procurorii spun că tatăl s-a înfuriat atunci când fetele lui, cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani, i-au spus că-şi doresc să aibă iubiţi, el considerând această atitudine ca fiind sfidătoare la adresa valorilor sale.

La proces, tatăl fetelor, Mohammad Shafia, a recunoscut că devenise tot mai supărat şi furios pe cele trei fiice ale sale, pentru că acestea se întâlneau pe ascuns cu băieţi şi purtau haine provocatoare.

"Nu suntem criminali, n-am comis nicio crimă, iar ceea ce se întâmplă nu e corect", a declarat tatăl fetelor prin intermediul unui translator.

Potrivit informaţiilor prezentate la proces, se pare că familia a plecat să viziteze cascada Niagara. La întoarcere, s-au oprit peste noapte în Kingston. Mohammad, împreună cu soţia lui, Tooba, şi fiul lor, Hamed, le-a înecat pe cele patru victime. Apoi, aceştia au pus cadavrele în maşina familiei, pe care ulterior au împins-o în canal.

În timp ce prima soție a lui Shafia era de acord ca fetele să trăiască după regulile lumii vestice, tatăl lor le ameninţa cu moartea şi le jignea. În timpul procesului, au fost prezentate înregistrări în care Shafia spunea despre fiicele lui că sunt "curve".

Shafia s-a recăsătorit cu Tooba, după ce s-a dovedit că prima sa soție nu poate avea copii.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net