Păpuşa Barbie trăieşte!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E la modă să semeni cu papuşa Barbie. De departe, cea mai reuşită copie umană trăieşte în Ucraina şi are de 21 de ani.

Valeria Lukianova are părul lung şi blond, sâni mari şi o talie de viespe, corpul său fiind considerat „perfect" de Daily Mail. Cu toate astea bărbaţii sunt cam sceptici şi nu se înghesuie să aibă o relaţie cu ea, deoarece consideră că femeia perfectă - întruchiparea umană a păpuşii Barbie - nu există.

Înainte

simeon stalpnicul png

După

simeon stalpnicul png

Tânăra de 21 de ani din Rusia, Valeria Lukianova, este cea mai cunoscută ucraineancă de pe Internet. Ipostazele în care se lasă fotografiată blonda dau naştere la sute de comentarii aprinse pe pagina ei de Facebook.

Sute de bărbaţi sunt de părere că tânăra nici nu există în realitate. Sau că imaginile pe care le postează pe Facebook sunt trucate, iar ea a fost supusă la zeci de operaţii chirurgicale, pe care a plătit circa 50.000 de euro (215.000 de lei).

Click! spune

Deşi natura a fost generoasă cu ea, Valeria a ţinut să îşi ajusteze suplimentar formele, mărindu-şi sânii şi făcând un lifting facial. Rezultatul: femeia arată aproape ireal, putând fi confundată fără probleme cu o păpuşă.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net