Parisul, ales cel mai frumos oraş din 2019

Ultima actualizare:

    Locul 1 Paris, Franța
Locul 1 Paris, Franța

O comisie formată din 1.000 de experți în turism, agenți din domeniu și consultanți din peste 100 de țări au participat la studiul realizat de FlightNetwork.com pentru a desemna cel mai frumos oraș din lume.

S-a ținut cont de atracțiile turistice, de numărul de vizitatori, de bagajul cultural și istoric, de nivelul de ospitalitate al localnicilor și curățenia stradală. Un element important l-a constituit raportul preț calitate în materie de cazare și transportul public.

În mod surprinzător, Parisul a ocupat prima poziție în ciuda faptului că majoritatea turiștilor s-au plâns în acest an de protestele de stradă, de prețurile piperate și de aglomerația din Aeroportul Internațional Charles de Gaulle.

Din emisfera sudică, Sydney, Australia a ocupat poziția a zecea și Queensland, din Noua Zeelandă, poziția a 38-a. Principalele orașe vizitate de turiștii asiatici au fost Parisul, New York, Veneția și Vancouver, iar acest lucru a contat mult în stabilirea ierarhiei.

Pe poziția 50 s-a aflat Atena, precedată fiind de Beijing, China și Jaipur, India. Nici un oraș din România nu a intrat în atenția comisiei internaționale. Barcelona, Spania, s-a clasat pe locul șase, fiind urmată în top de Cape Town, Africa de Sud, San Francisco, SUA, Sydney, Australia și Roma, din Italia. Iată topul celor mai frumoase orașe din lume din anul 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net