Păzea! Maimuțele fac legea în oraș

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Maimuţele îşi fac de cap în orăşelul thailandez Lop Buri. 2.500 de macaci fac, practic, legea aici, oamenii le fac pe plac, chiar dacă au dat peste cap traficul rutier şi jefuiesc la drumul mare pe oricine întâlnesc.

După ce recent a avut loc un festival tradiţional în care au fost hrănite cu peste 3 tone de fructe şi legume, maimuţele au invadat oraşul Lop Buri din Thailanda.

Macacii aleargă nebuneşte pe străzi şi îi pradă mai ales pe turişti. Localnicii nu le fac nimic, pentru că sunt convinşi că animalele le aduc noroc şi prosperitate. Numai că nebunaticele maimuţe şi-au luat rău nasul la purtare.

Animalele se caţără peste tot cu ochii după furat

simeon stalpnicul png

Autobuzele, trenurile, maşinile nu mai pot să circule din cauza hoardelor de macaci. Maimuţele cotrobăie peste tot făcând numai stricăciuni şi ţinându-i pe locuitori într-o permanentă teroare.

Însă nimeni nu îndrăzneşte să-şi exprime nemulţumirea, fiindcă se crede că regele-maimuţă a primit în dar oraşul de la un zeu.

Traficul rutier a fost perturbat de hoardele de macaci

simeon stalpnicul png

Până la organizarea festinului în onoarea lor, la sfârşitul lunii trecute, cu prilejul festivalului care serbează an de an întemeierea localităţii, maimuţele se obişnuiseră să stea numai într-un cartier care le este dedicat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net