Povestea incredibilă a femeii care îşi plănuieşte nunta, deşi nu are un mire

Ultima actualizare:

Anita Chakra Burtty, în vârstă de 42 de ani, este un astrolog din Sydney. Chiar dacă este singură, femeia a citit în stele că îl va întâlni pe Făt-Frumos în octombrie sau în noiembrie, relatează Daily Mail.

Ea este atât de convinsă de calităţile ei de astrolog în aşa măsură că este dispusă să îşi rişte banii pentru a organiza nunta. Aşa că şi-a cumpărat deja rochia de mireasa, a comandat florile şi a rezervat un restaurant. Mai mult, Anita şi-a invitat rudele din Anglia să vină în Australia, la nuntă. „Sper ca atunci când mă va întâlni, el îşi va da seama că sunt foarte amuzantă, foarte generoasă, foarte bună şi iubitoare. Sper că nu îl va deranja faptul că sunt puţin nebună”, a spus Anita, cu zâmbetul pe buze.

Femeia este atât de sigură că se va căsători, încât şi-a convins cel mai bun prieten să îşi schimbe data nunţii pentru a nu se suprapune! „Nu aş fi un bun prieten dacă nu aş avea încredere în ea şi nu aş susţine-o”, a spus Jeremy, prietenul Anitei. El a mărturisit că i se pare bizar comportamentul ei. „Dar am văzut lucruri mult mai ciudate. Cred că în opt luni vom afla adevărul”, a adăugat bărbatul.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net