Cum ar fi să te urci într-un taxi şi să te trezeşti că şoferul este însuşi premierul ţării ?! Pare cu totul incredibil să se întâmple aşa ceva.


Şi totuşi de surpriza asta au avut parte locuitorii din capitala Norvegiei, Oslo, într-o zi din luna iunie. Stoltenberg s-a deghizat în taximetrist pentru a înţelege mai bine problemele alegătorilor. Îmbrăcat în uniforma angajaţilor de la firma Oslo Taxi, Stoltenberg a condus incognito un taxi.

"Este important pentru mine să aflu ce gândesc oamenii cu adevărat. Iar dacă există un loc în care oamenii spun ceea ce cred, acel loc este taxiul", a dezvăluit şeful Guvernului pe Internet "Au trecut opt ani de când nu am mai condus", i-a mărturisit el unei cliente care l-a recunoscut. Înregistrările video cu ajutorul unei camere ascunse surprind diverse reacţii ale pasagerilor. "Ce? ce? Doamne!", au exclamat două tinere râzând.

"Pică bine, tocmai voiam să vă scriu. Şefii nu ar trebui să câştige atâtea milioane", i-a spus o doamnă în vârstă. Nici un client nu a fost pus să achite cursa. Premierul a vrut să afle opiniile oamenilor înaintea alegerilor de la 9 septembrie.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: