Dezvăluiri: Prinţesa Diana o ameninţa cu moartea pe Camilla

Ultima actualizare:

    Diana şi Charles, în 1983, când căsnicia lor părea una perfectăFoto: Getty
Diana şi Charles, în 1983, când căsnicia lor părea una perfectăFoto: Getty

Un biograf al Casei Regale britanice a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre Prinţesa Diana şi relaţia ei cu Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles.

Prinţul Harry va împlini 30 de ani în curând, iar o carte nouă, scrisă de Penny Junor, vorbeşte despre copilăria acestuia şi felul în care l-au marcat scandalurile din sânul Casei Regale. Ea povesteşte că Diana se baza mult pe Harry, chiar dacă el era foarte mic. Harry a trebuit să suporte toate problemele iscate de divorţul părinţilor şi de dezvăluirile din intimitatea lor. 

Diana, care şi-a iubit enorm copiii, era foarte speriată că familia regală îi va face ceva rău, motiv pentru care a început să îi ameniţe pe cei din jurul lui Charles şi al copiiilor. Una dintre ţintele sale a fost chiar Camilla, pe care o suna mereu în mijlocul nopţii, când aceasta era singură la conacul ei de la ţară. 

"Am trimis pe cineva să te omoare. Sunt în grădina ta. Uită-te pe geam, îi vezi", erau cuvintele Dianei, conform dailymail.co.uk. 

Camilla şi Charles s-au căsătorit în 2005
Camilla şi Charles s-au căsătorit în 2005

Diana şi Charles s-au căsătorit în 1981. Relaţia lor nu a durat şi s-au despărţit în 1992, iar în 1996 au divorţat. Diana a murit în 1997, într-un accident de maşină, în Paris. În automobil se aflau iubitul ei, Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed şi şoferul lui Henri Paul.

Charles şi Camilla s-au cunoscut în 1971, dar relaţia lor s-a terminat în 1973. Au reluat idila în 1986, când Charles a realizat că mariajul cu Diana nu are niciun viitor. În 1994, ei şi-au asumat public relaţie, iar în 2005 s-au căsătorit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net