Prinţul Andrew şi-a «tras» iubită super-fotomodel

Ultima actualizare:

    Prinţul Andrew (fotografii: guliver/ splashnews/ reuters)
Prinţul Andrew (fotografii: guliver/ splashnews/ reuters)

Bombă! Prinţul Andrew s-a cuplat cu fotomodelul croat Monika Jakisic, fosta iubită a actorului George Clooney, potrivit "Us Weekly". Cei doi au fost văzuţi împreună la un restaurant din Londra.

Prinţul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi-a serbat împlinirea vârstei de 54 de ani împreună cu fotomodelul Monika Jakisic (33 de ani). "Bomba" sexy, supranumită "senzaţia croată", are o relaţie cu fratele mai mic al Prinţului Charles, a dezvăluit o sursă exclusiv pentru publicaţia mai sus-amintită.

Prinţul Andrew şi Monica au fost surprinşi împreună la 19 februarie în restaurantul Cecconi's, cu prilejul aniversării lui.

"Erau foarte tandri unul cu altul. Andrew glumea şi îi săruta mâna", a spus sursa. Ea i-a dat o felicitare în timp ce s-a adus un tort alb.

"Au continuat petrecerea două zile mai târziu la The Arts Club în Mayfair. Prinţul i-a cuprins mijlocul cu braţele şi a sărutat-o. Erau ca doi porumbei îndrăgostiţi", a mai spus sursa.

Prinţul a fost căsătorit cu Sarah Ferguson, ducesă de York, de care a divorţat în 1996, după zece ani de căsnicie. Din acest mariaj au rezultat prinţesele Beatrice (25 de ani) şi Eugenie (23 de ani). Fostă Miss Croaţia, Monika Jakisic a emigrat cu părinţii la Londra în 1991.

Cum a devenit cunoscută Monika

Monika Jakisic a devenit cunoscută datorită relaţiei pe care a avut-o cu actorul George Clooney (52 de ani). Cei doi au fost văzuţi pentru prima oară împreună în anul 2004.

Însă relaţia lor a devenit de notorietate abia în 2007, când au petrecut o vacanţă împreună pe un iaht. Clooney şi Monika au mai încercat să reînnoade legătura lor anul trecut, în septembrie, după ce el s-a despărţit de Stacy Keibler. Monika a petrecut o vreme în vila actorului din Los Angeles.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net