Prințul Harry, îndrăgostit de o chelneriţă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cunoscut pentru idilele sale nereușite, Prințul Harry, cel de-al treilea moștenitor la tronul Marii Britanii este bănuit a avea o relație de iubire cu o chelneriță din California.

Cotidianul britanic, The Sun, informează că cei doi s-au cunoscut acum două săptămâni în barul hotelului Andaz din San Diego, California, acolo unde tânăra în vârstă de 26 ani lucra pe post de chelneriță. Prințul Harry se afla în San Diego la un curs de pilotat elicopterul.

simeon stalpnicul png

Bruneta chelneriță, pe nume Jessica Donaldson, l-a sedus imediat pe Prințul Harry. Din acea seară cei doi au continuat să se întâlnească, iar pe parcursul săptămânii au fost surprinși împreună la mai multe întâlniri romantice, una incluzând o cină la un restaurant pe malul mării.

De asemenea, Prințul Harry a invitat-o pe Jes, așa cum îi spun prietenii, să-și petreacă seara cu el la taverna Solana Beach din San Diego, unde îndrăgostiții au ascultat muzică live toata seara și au dansat. Surse apropiate prințului spun că este îndrăgostit până peste cap de frumoasa chelneriță, care este chiar asemănată fizic lui Kate Middleton, soția prințului William, fratele lui Harry.

 Un prieten al fetei a ținut să precizeze: „Jes este plină de energie, puțin nebunatică și îi place să petreacă mult timp cu prietenii. Este superbă și foarte bună la jobul ei. Este nostimă și o fată sinceră. Este ușor de dat seama de ce Harry s-a îndrăgostit de ea”.

Prințul Harry este fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales, și al Dianei, Prințesă de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

A avut o relaţie cu Chelsy Davy

Prinţul Harry nu a mai avut nici o iubită după despărţirea de Chelsy Davy, de 26 de ani.

simeon stalpnicul png

Fiica unui important om de afaceri din Zimbabwe a pus punct relaţiei cu Harry la începutul acestui an.

Zvonurile potrivit cărora între Pippa Middleton, sora prinţesei Catherine, şi el s-ar fi înfiripat ceva, au fost dezminţite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net