Prinţul Harry s-a drogat înainte să se dezbrace?

Ultima actualizare:

Necazurile prinţului Harry, al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, se înmulţesc. După ce fotografile cu el în pielea goală, împreună cu fete, la biliard pe dezbrăcate, au făcut înconjurul lumii, un participant la petrecerea de pomină vine cu acuzaţii şi mai grave.

"Toată lumea bea şi unii se drogau. Unii prizau cocaină", a spus martorul care a cerut să-şi păstreze anonimatul, pentru RadarOnline. "Unii dintre invitaţi au venit deja sub influenţa unor ciuperci halucinogene", a adăugat sursa citată, care a recunoscut că nu l-a văzut pe prinţ drogându-se, dar a ţinut să sublinieze că nu a stat cu el pe parcursul întregii petreceri. Potrivit RadarOnline, orgiile din hotelul Wynn din Las Vegas au fost filmate, iar înregistrarea ar fi fost deja vândută.

Scandalul a început în urmă cu 5 zile

Scandalul petrecerii în pielea goală din apartamentul de 7.900 $ pe noapte, al prinţului Harry din hotelul Wynn de 5 stele din Las Vegas a izbucnit la 21 august.

În fotografii, moştenitorul tronului britanic a apărut în pielea goală ţinându-şi în mână organele genitale, în timp ce o fată goală se lipeşte de el..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net