Prinţul William şi soţia, primiţi cu fundul gol

Ultima actualizare:

    Prinţesa Kate şi  prinţul William au  fost impresionaţi de  primirea băştinaşilor (fotografii: reuters / guliver / splashnews)
Prinţesa Kate şi prinţul William au fost impresionaţi de primirea băştinaşilor (fotografii: reuters / guliver / splashnews)

Prinţul George, strănepotul de numai 8 luni al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se află în primul său turneu oficial.

El a sosit, ieri dimineaţă, împreună cu tatăl lui, prinţul William, şi cu mama sa, Kate, la Wellington, unde au fost întâmpinaţi de băştinaşi în fundul gol. Înalţii oaspeţi au asistat impresionaţi la dansurile lor războinice.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Micul prinţ, al treilea în linia de succesiune la tronul britanic, a părut încântat de prestaţia puternicilor dansatori în ţinutele tradiţionale sumare. În plus, el nu s-a arătat deloc obosit şi s-a comportat vitejeşte, după ce a avut de înfruntat 30 de ore de zbor.

La evenimentul cu “nudişti” a fost prezent şi prinţul George

simeon stalpnicul png

Prinţul William a ales un zbor de linie al companiei Qantas, rezervând toată secţiunea First Class. Kate a ales o ţinută Max Mara de 310 lire sterline (1.673 lei) şi pantofi Manolo Blahnik de 400 de lire steline (2.159 lei).  

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net