Doi tineri în vârstă de 18 ani au furat poşeta unei prostituate românce, au fugit cu maşina şi au împărţit cei 130 de euro găsiţi în portofel.


În scurt timp, poliţia alertată i-a depistat şi i-a reţinut. Spre surprinderea poliţiştilor, tinerii delincvenţi erau Gianluca Leonardi, fotbalist în echipa de tineret a clubului A. S. Roma, şi Valerio Amelina, fiul lui Danilo Amelina, medic şi politician, membru al partidului Italia dei Valori.

În jurul orei 02.20 noaptea, o patrulă de poliţie a fost oprită de un grup de prostituate. Cu lacrimi în ochi, una dintre ele le spune carabinierilor că a fost jefuită de un tânăr care îi furase poşeta cu bani şi a fugit cu o maşină în care se afla şi un prieten de-al său.

Românca a reuşit să indice tipul şi culoarea maşinii, precum şi câteva cifre din numărul de înmatriculare. Echipajul de poliţie a reuşit să identifice în scurt timp autoturismul şi să-l oprească după o urmărire pe străzile Romei, relatează „Il Messaggero”.

Din maşină au coborât Gianluca Leonardi (foto dreapta) care recunoaşte tot ceea ce s-a întâmplat şi dezvăluie şi numele complicelui său, Valerio Amelina. În portbagajul maşinii, poliţiştii găsesc poşeta româncei care, pe lângă documentele acesteia, mai conţinea alţi 600 de euro ascunşi în căptuşeală pe care cei doi delincvenţi nu-i descoperiseră. 

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.it

Loading...