Prostituată româncă din Italia tâlhărită de un fotbalist de la AS Roma

Ultima actualizare:

    Acesta fusese condamnat la 12 ani de închisoare în Călăraşi
Acesta fusese condamnat la 12 ani de închisoare în Călăraşi

Doi tineri în vârstă de 18 ani au furat poşeta unei prostituate românce, au fugit cu maşina şi au împărţit cei 130 de euro găsiţi în portofel.

În scurt timp, poliţia alertată i-a depistat şi i-a reţinut. Spre surprinderea poliţiştilor, tinerii delincvenţi erau Gianluca Leonardi, fotbalist în echipa de tineret a clubului A. S. Roma, şi Valerio Amelina, fiul lui Danilo Amelina, medic şi politician, membru al partidului Italia dei Valori.

În jurul orei 02.20 noaptea, o patrulă de poliţie a fost oprită de un grup de prostituate. Cu lacrimi în ochi, una dintre ele le spune carabinierilor că a fost jefuită de un tânăr care îi furase poşeta cu bani şi a fugit cu o maşină în care se afla şi un prieten de-al său.

Românca a reuşit să indice tipul şi culoarea maşinii, precum şi câteva cifre din numărul de înmatriculare. Echipajul de poliţie a reuşit să identifice în scurt timp autoturismul şi să-l oprească după o urmărire pe străzile Romei, relatează „Il Messaggero”.

Din maşină au coborât Gianluca Leonardi (foto dreapta) care recunoaşte tot ceea ce s-a întâmplat şi dezvăluie şi numele complicelui său, Valerio Amelina. În portbagajul maşinii, poliţiştii găsesc poşeta româncei care, pe lângă documentele acesteia, mai conţinea alţi 600 de euro ascunşi în căptuşeală pe care cei doi delincvenţi nu-i descoperiseră. 

simeon stalpnicul png

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.it

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net