Putin a luat-o razna de la pastile şi botox?

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin este  înnebunit să-şi arate  muşchii la bustul gol (Foto: reuters)
Vladimir Putin este înnebunit să-şi arate muşchii la bustul gol (Foto: reuters)

E puternic şi orgolios, iar medicamentele i-au afectat judecata! Cel puţin aşa susţine publicaţia "The Sun", care subliniază că unii spun că Vladmir Putin (61 de ani) ar fi nebun. Şi are degetul pe butonul nuclear!

"Ultima conferinţă de presă a preşedintelui rus a fost dezlânată şi aproape incoerentă", mai scrie publicaţia britanică. Viaţa personală a lui Vladimir Putin este o sursă de "speculaţii-bombă".

Se spune că faţa lui Putin poartă semnele injectării excesive cu botox şi a operaţiilor estetice. Este înnebunit să-şi arate muşchii în poze la bustul gol. Favoriţii lui prosperă, duşmanii sunt distruşi. Are o avere estimată la 70 de miliarde de dolari. "Oligarhii" ruşi se înclină în faţa lui. Nimeni nu îndrăzneşte să pună întrebări. 

Conduce ţara cu o mână de fier. Duce o viaţă de lux, dar pare nefericit. Are puţini prieteni şi noaptea joacă hochei cu bodyguarzii săi. A fost căsătorit timp de 30 de ani cu Ludmila, mama celor două fete ale lui. Până acum nu a fost publicată nici o fotografie de familie a lor.

În prezent, liderul de la Kremlin este divorţat şi ar avea o legătură cu gimnasta Alina Kabaeva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, Atena. Dar neagă zvonurile că ar avea un copil cu ea. Misterul planează asupra carierei sale din tinereţe. A fost sărac în copilărie şi câţiva ani i-a petrecut ca spion KGB în Germania de Est. "A avut relaţii excelente cu interlopii.

Dar cei cei care ştiau întreaga poveste sunt fie morţi, fie nu vorbesc", scrie "The Sun". "Istoria îl va judeca aspru. A avut şansa să facă ţara modernă şi respectată. În schimb, riscă dezastrul economic, politic şi demografic", adaugă ziarul britanic.

Parlamentarii din regiunea Crimeea au votat ieri, în unanimitate, o rezoluţie care susţine unirea cu Rusia. Parlamentul local, dominat de proruşi, i-a cerut lui Vladimir Putin organizarea unui referendum în peninsulă, la 16 martie, prin care Crimeea să devină parte integrantă din Rusia. Premierul ucrainean Arseni Iaţeniuk a catalogat drept „ilegitimă" decizia demnitarilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net