Roboţii şi-au deschis local de fiţe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Foarte tare! Noii angajaţi ai unui restaurant de lux din Harbin, China, nu cer bacşiş, nu vorbesc urât, sunt atenţi la fiecare detaliu şi nu încurcă comenzile. În plus, nu cer niciodată măriri de leafă.

Oricine ia cina la restaurantul de fiţe unde lucrează cei 20 de roboţi multifuncţionali cumpăraţi special din Japonia contra unei sume de aproximativ 45.000 de dolari, spune că „a evadat în viitor pentru cel puţin o oră". Şi asta pentru că simpaticii ospătari ştiu să facă atmosferă.

Bucătarul perfect, nu fură la cantităţi

simeon stalpnicul png

Se ghidează după senzorii montaţi în podea atunci când servesc mâncarea şi înţeleg perfect comanda după ce unul dintre colegii lor umani le-o împărtăşeşte. Nu se plâng niciodată că sunt obosiţi şi glumesc atunci când vreunul dintre clienţi varsă pe ei mâncarea. În bucătărie lucrează trei robo-bucătari care ţin cont până şi de cel mai mic detaliu atunci când prepară mâncarea. Pentru că motto-ul lor în bucătărie este „clientul nostru, e stăpânul nostru".

Aşa ia comanda robo-ospătarul

simeon stalpnicul png

Nu trişează la cantităţi, nu scapă nimic pe jos şi nu folosesc ingrediente expirate. Avantajul angajatorului este că noii angajaţi muncesc până la cinci ore non-stop, dacă au stat două ore să li se încarce bateria. O cină aici poate ajunge şi la 1.000 de dolari pentru o familie de patru persoane. Localul funcţionează numai pe bază de rezervări.

Copiii se înghesuie să-şi ia singuri mâncarea

simeon stalpnicul png

Specialistul în băuturi, luat cu asalt de micuţi

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net