Şapte fete de 13 şi 14 ani, gravide după ce au fost în excursie cu şcoala

Ultima actualizare:

    Fetele au rămas gravide în timpul excursiei
Fetele au rămas gravide în timpul excursiei

Ceea ce părea a fi o simplă excursie cu colegii de şcoală s-a transformat într-un coşmar de nedescris pentru părinţii unor adolescente din Bosnia, atunci când acestea s-au întors acasă.

Şapte tinere cu vârste cuprinde între 13 şi 14 ani au rămas însărcinate după ce s-au întors din excursie. Părinţii fetelor originare din Banja Luka sunt în stare de şoc şi au cerut imediat explicaţii pentru ceea ce s-a petrecut cu elevele.

Aceştia se aşteptau ca odraslele lor să meargă să viziteze diferite atracţii turistice din Sarajevo, nu să se întoarcă gravide din ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanţă petrecută cu clasa şi profesorii.

Potrivit Daily Mail, părinţii vor ca profesorii să fie traşi la răspundere pentru că nu şi-au supravegheat elevii, iar acest incident putea fi evitat, dacă cadrele didactice ar fi fost mai exigenţi cu copiii.

''Este nevoie de o schimbare radicală în sistemul educaţional. Copiii noştri nu trebuie să afle despre sexualitate de pe stradă sau de pe internet. Întâmplări de genul acesta le marchează destinul'', au declarat părinţii furioşi pentru Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net