Sarea de baie te face canibal

Ultima actualizare:

    Sarea de baie
Sarea de baie

Teroare în SUA. 4 cazuri de canibali americani au şocat lumea în ultimele două săptămâni. Poliţia a descoperit că toţi consumaseră o sare de baie numită Cloud Nine.

Polţia americană este în alertă. Persoanele dependente de stupefiante, îndeosebi oamenii fără adăpost, au descoperit un drog îngrozitor care îi transformă în canibali.

Este vorba de o sare de baie vândută la orice magazin de profil. Ultimul caz întâlnit este cel al lui Brandon De Leon din Miami, care şi-a înfipt gura în mâna unui poliţist.

"Mârâia şi scrâşnea din dinţi ca un animal", au povestit martorii, care cu greu au reuşit să-l împiedice să-i sfâşie carnea victimei şi s-o înghită. Individul, care înghiţise un cocktail de droguri, inclusiv sare de baie, i-a ameninţat pe agenţii care l-au arestat că îi va mânca.

Un alt caz îngrozitor este cel al lui Carl Jacquneaux, din Louisiana, drogat tot cu Cloud Nine, care a înfulecat o bucată din faţa lui Todd Credeur, atacându-l în timp ce muncea în propria grădină.

Omul, plin de sânge şi desfigurat, a reuşit să-l oprească în pornirea demonică de a-l devora de viu, pulverizându-i spray împotriva viespilor în ochi.

Primul caz de canibalism cauzat de consumul de sare de baie a fost cel al lui Rudy Eugene din Miami care a mâncat aproape toată faţa omului fără adăpost Ronald Poppo. Un al caz pus pe seama consumului de Cloud Nine este cel al studentului Alex Kinyua, care l-a ucis cu sânge rece pe Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie ca să-i mănânce inima şi bucăţi din creier.

Alex Kinyua, 21 de ani, l-a ucis recent pe Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, 37 ani, în casa sa din Baltimore, Maryland. L-a tranşat şi i-a mâncat inima şi bucăţi din creier.

simeon stalpnicul png

Carl Jacquneaux, 43 de ani, l-a atacat pe Todd Cre­­deur în curtea casei sale din Scott, Louisiana, în data de 3 iunie. S-a năpustit asupra victimei şi i-a devorat o bucată din faţă.

simeon stalpnicul png

Brandon DeLeon, 21 de ani, a încercat să mănânce mâna unui poliţist la 2 iunie în Four Loko, Florida. El a fost arestat pentru că a tulburat ordinea într-un fast-food .

simeon stalpnicul png

Cerşetorul Rudy Eugene (31 de ani) l-a atacat şi i-a mâncat fruntea, nasul şi gura omului fără adăpost Ronald Poppo (65 de ani). Atacul a avut loc la 26 mai în Miami, Florida.

simeon stalpnicul png

Ce este «Cloud Nine»

Noul sortiment de sare de baie Cloud Nine este de fapt un drog sintetic care se vinde legal în SUA, pentru că nu este destinat consumului uman.

Substanţele pe care le conţine stimulează sistemul nervos central, creează dependenţă, palpitaţii la inimă, halucinaţii, ameţeli, comportament aberant. În mari cantităţi duce la violenţă extremă şi acţiuni imprevizibile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net