Incredibil! Prinţul Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, a fost chestionat recent de agenţii de securitate, care l-au luat drept hoţ, în palatul regal.


Gafă de proporţii a personalului de securitate de la Buckingham. Prinţul Andrew, duce de York, în vârstă de 53 de ani, se afla la o plimbare de seară în grădinile palatului, când doi agenţi de securitate l-au somat să ridice mâinile şi i-au strigat să se culce la pământ pentru a i se verifica identitatea. Poliţiştii îmbrăcaţi în uniformă l-au luat drept intrus pe fiul reginei.


O sursă din interiorul palatului, citată de ziarul "Daily Mail", susţine chiar că agenţii ar fi îndreptat armele spre prinţ, punându-i viaţa în pericol, informaţie care a fost dezminţită de poliţie. Chiar dacă nu au folosit forţa, cum s-a zvonit, agenţii de securitate au stârnit un scandal monstru, fiindcă se dovedeşte că nici măcar nu ştiu pe cine trebuie să protejeze.

Incidentul a avut loc miercurea trecută, la mai puţin de 48 de ore după ce doi hoţi au încercat să se strecoare în Palatul Buckingham. Poliţia i-a arestat pe intruşi. Primul a fost găsit în spatele gardului palatului regal, iar presupusul său complice a fost arestat în faţa acestuia.

 
 
Loading...