Serial Click!, episodul 1: Atenţie, bărbaţi! Voi staţi la meci, soţia cu amantul

Ultima actualizare:

Din patru în patru ani, bărbaţii sunt cuprinşi de febra Campionatului Mondial de Fotbal. Hipnotizaţi de televizor, uită complet de neveste. Începând de azi Click! le învaţă pe doamne, într-un serial, ce pot face în timp ce bărbaţii stau la televizor.

Statistic, peste 67% dintre femeile din Marea Britanie au început să flirteze pe Internet în timp ce iubitul se uită la meciuri. În Germania, Franţa, Belgia şi Italia discotecile se umplu sâmbăta cu 73% femei şi doar 27% bărbaţi.

Poate să cadă casa pe ei, să îi inunde vecinul sau să ia foc bucătăria. Nimic nu îi dezlipeşte din faţa televizorului dacă urmăresc un meci interesant. Uită complet de nevastă şi copii şi trăiesc intens cu frustrarea că naţionala României nu s-a calificat. Însă ce fac nevestele care nu simt nici o atracţie pentru sportul cu balonul rotund? Cum meciurile din faza grupelor încep la ora 19.00 şi se termină a doua zi, la răsărit, femeile cu iubiţi pasionaţi de fotbal au la dispoziţie o noapte întreagă de libertate. Iată ce pot face:

- Îşi pot da întâlniri cu amantul, în oraş- Pot ieşi cu fetele la terasă- Pot merge la cumpărături fără să mai ţină cont la care trebuie să ajungă acasă- Pot lua masa în oraş, pentru că soţului oricum nu îi trebuie mâncare dacă roade seminţe şi bea bere la meci- Îşi pot face programare la coafor- Îşi pot urmări în linişte emisiunile preferate, la televizorul din dormitor- Pot sta ore în şir la discuţii pe Internet- Se pot duce la solar, masaj sau manichiură- Au mai mult timp la dispoziţie de petrecut la telefon cu fetele- Îşi pot cumpăra prima lor jucărie sexuală, pentru că până la 13 iulie nu vor avea parte de sex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net