SERIAL / Milionarul irlandez JP McManus e dependent de pariuri: «Îmi pariez toată averea pe cai!»

Ultima actualizare:

    Proprietar de cai de curse
Proprietar de cai de curse

Dependent de pariuri, milionarul irlandez JP McManus, de 61 de ani, a reuşit să adune o avere de 2 miliarde de euro . A pierdut din bani, din cauza crizei, dar tot mai are în cont 775 de milioane de euro. Acum e înstare să îi joace pe toţi la pariuri pentru că... nu vrea să moară bogat.

Încă din tinereţe, JP McManus a căpătat dependenţa de pariuri. El dă vina pe o "genă" care "te face să pariezi tot timpul".

"Întreaga mea viaţă s-a învârtit în jurul pariurilor", a povestit excentricul magnat. "Simţeam nevoia să pariez pe orice, dacă puteam să găsesc pe cineva care să vrea să parieze cu mine", a explicat recent McManus. "Din fericire, cu timpul am transformat dependenţa de pariat într-una de a câştiga",a  adăugat milionarul. "Dacă reuşeşti să transformi un viciu de acest gen în ceva benefic, devii mai controlat, mai conştient. Ai mai multă disciplină şi temperament", spune JP McManus.

Milionarul are o proprietate în Limerick, Irlanda, dar este rezident în Elveţia. După ce a învins cancerul de prostată în 2008, McManus spune că banii nu îl mai interesează, fiindcă nu are ambiţia "să moară bogat". Nu s-ar da în lături să parieze şi întreaga sa avere. Îşi doreşte doar să trăiască sănătos şi decent câte zile va mai avea.

Este fascinat de cursele de cai şi atunci când crede în şansele unui armăsar simte că i se pune un "văl pe creier şi e în stare să joace şi hainele de pe el".

Născut în Limerick, Irlanda, JP McManus şi-a început cariera în afaceri la firma de construcţii a familiei. Apoi a căpătat dependenţa de pariurile la cursele de cai. Acum are o fermă în County Kildare şi este cel mai mare proprietar de cai de curse, având o herghelie de 400 de armăsari. Are de asemenea o reţea de centre de pariuri şi a investit mulţi bani în baruri.

Începând din 1999, Manus duce o aprigă "bătălie" cu scoţianul Freddie "Fără frică" Williams, faimos parior la cursele de cai. Marea avere a milionarului se mai datorează implicării în activităţi de comerţ exterior, din biroul său din Elveţia. Este căsătorit cu Noreen şi au împreună 3 copii.

- Născut: în Limerick, Irklanda- Afaceri: Pariuri, investiţii, comerţ exterior- Companii: JP McManus All-Ireland, Mitchells & Butlers- Avere: 775 milioane de euro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net