SERIAL / Un indian şi-a construit cea mai scumpă casă din lume

Ultima actualizare:

    Potrivit Forbes, Mukesh Ambani este pe locul 19 în clasamentul bogătaşilor din întreaga lume.
Potrivit Forbes, Mukesh Ambani este pe locul 19 în clasamentul bogătaşilor din întreaga lume.

În 2007, Mukesh Ambani (55 de ani) era cel mai bogat om din lume. Nici acum nu stă prea rău, cu o avere de 22,3 miliarde de dolari. Ambani nu a conceput să locuiască decât în cea mai scumpă casă din istorie.

Ca să trăiască după tradiţia Vaastu, conform principiilor armoniei indiene, Mukesh Ambani şi-a făcut cadou sieşi, soţiei şi celor 3 copii ai lor, un zgârie-nori de 2 miliarde de dolari construit după reguli severe. Vaastu este un fel de Feng shui indian, despre care se spune că asigură o bunăstare din toate punctele de vedere pentru cei care locuiesc în casa construită după regulile sale.

Blocul-turn pe care familia Ambani şi l-a construit are 27 de etaje, grădină la fiecare etaj, piscină olimpică, 3 heliporturi, sală de cinema, camere pentru o armată de 600 de servitori. Clădirea se numeşte Antilia după o insulă mitică şi se află situată într-o zonă care oferă posibilitatea de a admira privelişti care îţi taie răsuflarea spre centrul metropolei Mumbai şi Marea Arabiei, de pe acoperişul său care se ridică la înălţimea de 173 de metri. Reşedinţa familiei indiene are suprafaţa de 37.000 de metri pătraţi, mai mare decât a Palatului Versailles.

Miliardarul indian e mândru că şi-a împlinit capriciul de a locui în cea mai scumpă casă din lume. Ambani, al cărui nume, în limba română, pare predestinat să fie purtat de un bogătaş, este foarte darnic cu familia lui, în special cu soţia, căreia i-a dăruit un avion Airbus 319 de ziua ei.

 Clădirea are suprafaţa de 37.000 de metri pătraţi  Bloc-turn de 27 de etaje şi înălţimea de 173 de metri Peste 650 de camere ; grădină la fiecare etaj; piscină olimpică; sală de cinema; 3 heliporturi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net