Şi-a făcut soţul ciorbă că i-a tocat banii

Ultima actualizare:

    Criminala credea  că va scăpa mai uşor de  rămăşiţele pământeşti  dacă le fierbe
Criminala credea că va scăpa mai uşor de rămăşiţele pământeşti dacă le fierbe

Îngrozitor! Chilianca Roxana Valdés Cano l-a împuşcat pe soţul său, a tranşat cadavrul şi a fiert bucăţile timp de câteva ore într-o oală uriaşă. Aşa s-a răzbunat pentru că bărbatul i-a cheltuit economiile!

Crima petrecută sâmbăta trecută în localitatea Molina, la circa 210 kilometri de capitala Santiago, regiunea Maule, şochează lumea. Roxana Valdés Cano, de 39 de ani, l-a ucis cu sânge rece pe soţul ei, Claudio Muñoz Ramírez, de 43 de ani. Femeia, care are un fiu de 8 luni cu cel pe care l-a omorât, s-a înfuriat pentru că acesta a descoperit unde ţinea ascunşi 5 milioane de pesos (circa 9.000 de dolari, sau circa 29.100 lei) şi i-a cheltuit pe toţi.

Oala în care chilianca şi-a fiert bărbatul tranşat

simeon stalpnicul png

După ce bărbatul şi-a recunoscut vina, Roxana a luat un pistol şi l-a ciuruit cu gloanţe în zona toracică. Apoi l-a făcut bucăţi cu un topor şi a pus bucăţile la fiert, crezând că aşa se va descotorosi mai uşor de ele.ţ

"Şi capul tăiat l-a băgat în oală", a povestit un poliţist, îngrozit. După ce au fiert mai multe ore, femeia a pus rămăşiţele pământeşti ale soţului în saci menajeri. Tocmai când se pregătea să-i încarce în maşină şi să-i arunce cât mai departe, au apucat-o mustrările de conştiinţă. Ea s-a predat la poliţie şi acum riscă să-şi petreacă mulţi ani după gratii.

Şi-a împuşcat iubitul fiindcă a părăsit-o

O crimă oribilă a avut loc recent şi în oraşul Estepona de pe Costa del Sol (Spania). Fotomodelul slovac Mayka Kukucova, de 24 de ani, l-a împuşcat în cap pe iubitul ei, milionarul britanic Andrew Bush (48 de ani). Frumoasa blondă l-a ucis cu sânge rece şi a dispărut cu maşina lui, după ce acesta a părăsit-o pentru o rusoaică şi mai tânără. Mayka este în prezent dată în urmărire internaţională prin Interpol.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net