Și-a înfipt 2500 de ace în spate de dragul taurilor

Ultima actualizare:

    Fanny Pachon luptă de ani de zile pentru interzicerea coridelorFoto: Europics
Fanny Pachon luptă de ani de zile pentru interzicerea coridelorFoto: Europics

Fanny Pachon, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Columbia, a recurs la un gest extreme, în semn de solidaritate cu taurii folosiți la sângeroasele coride.

Femeia, o militantă pentru drepturile taurilor, a îndurat să fie înțepată pe spate de nu mai puțin de 2500 de ace, din dorința ei de a atrage atenția oamenilor asupra suferinței prin care trec aceste animale folosite la coridă. În plus, ea i-a provocat pe matadori să-i urmeze exemplul. "Dacă sunteți așa de curajoși, vă provoc să simțiți ceea ce experimentează taurii", le-a transmis ea.

Fanny Pachon consider că acest sport este barbar și crud și vrea să fie interzis în țara sa natală, Columbia. Pe lângă ședința de acupunctură simbolică, femeia și-a tatuat pe brațul drept imaginea unui taur însângerat. "Eu și colegii mei încercăm de ani de zile să obținem vizibilitate pentru campania împotriva coridelor, dar a fost în zadar. Ne dăm seama că trebuie să facem ceva deosebit, căci urmează două evenimente importante în calendarul coridelor", a mai declarat ea.

Presa din Columbia susține că Fanny Pachon a stabilit un nou record, ultima oară fiind înfipte într-un om doar 2009 ace. "Nu mă interesează să dobor niciun record, mă interesează doar să ajut aceste animale", a mai spus activista.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net