Şi-a îngropat limuzina să o conducă şi pe lumea cealaltă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are toate bogăţiile la care cineva ar putea să viseze! Contele Chiquinho Scarpa vrea însă să se asigure că le va avea şi după moarte. Acesta este motivul pentru care a decis să-şi îngroape  limuzina.

A moştenit de la tatăl său, contele italian Francisco Scarpa, o avere impresionantă de 350.000.000 de dolari şi un titlu nobiliar. Chiquinho Scarpa, în vârstă de 62 de ani, se gândeşte însă deja la viaţa de apoi, după ce a fost la un pas de moarte în 2009, când a fost în comă 63 de zile de la un virus care a ucis multe persoane. S-a contaminat în urma unei operaţii de reducere a stomacului.

Împreună cu papagalul său iubit, Filomena, pe care ar putea, de asemenea, să-l îngroape

simeon stalpnicul png

După ce a fost salvat miraculos de medici, bărbatul s-a hotărât să-şi îngroape cele mai dragi lucruri ca să le aibă şi pe lumea cealaltă, cum făceau faraonii egipteni. Ideea i-a venit după ce a văzut un documentar despre Egiptul antic. Scarpa a început mutarea sub pământ a bunurilor cu ce avea mai drag, ultimul model de Bentley, de 500.000 de dolari.

A ţinut să facă a ultimă poză cu maşina şi cu papagalul său

simeon stalpnicul png

Maşina este coborâtă în groapă

simeon stalpnicul png

Ieri, a săpat el însuşi groapa cu buldozerul în grădina vilei sale din cartierul Jardins din Sao Paulo, în care limuzina îşi va "dormi somnul de veci". Prima soţie a contelui a murit, de-a doua s-a despărţit şi nu are copii. Cea mai iubită fiinţă a sa este papagalul Filomena, în valoare de 22.000 de dolari. Nu se ştie încă dacă o va îngropa şi pe ea, cum făceau faraonii cu animalele preferate.

Click!spune

Maşina îngropată este un model Flying Spur de la BentleyPreţ: 500.000 de dolari (circa 1,7 milioane lei)Viteza maximă: 320 kilometri pe orăPuterea motorului: 600 CP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net