Crimă îngrozitoare! Elizaveta Dubrovina, de 22 de ani, a fost condamnată la 13 ani de închisoare după ce şi-a ucis sora mai mică, lovind-o de 189 de ori cu cuţitul. Criminala era geloasă pe faptul că Stefania, de 17 ani, era mai frumoasă ca ea şi era un fotomodel de succes.


Şi-a planificat crima în cele mai mici detalii. Elizaveta a omorât-o cu sânge rece pe Stefania, lovind-o cu sălbăticie în toate organele interne.

Apoi i-a scos ochii, i-a tăiat urechile şi degetele şi a ciopârţit-o. Crima odioasă a avut loc în casa iubitului Stefaniei, Alexei Fateev (44 de ani), după ce acesta plecase la cumpărături.

Fateev a prins-o pe Elizaveta în timp ce încă mai lovea trupul neînsufleţit al Stefaniei şi a dat-o apoi pe mâna poliţiei.

a224-foto1-90-240-profimedia-0478318600.jpg

Stefania Dubrovina avea doar 17 ani, dar ajunsese un fotomodel de succes
Foto: Profimedia

Procesul a durat aproape trei ani

Procesul a durat aproape trei ani, Elizaveta fiind trimisă în repetate rânduri la psihiatru pentru a fi evaluată. Conform raportului realizat de anchetatori, ”suspecta a acţionat violent, cu o cruzime inimaginabilă, şi şi-a justificat fapta spunând că nu o mai suporta pe sora ei mai mică”.

Zilele trecute, criminala a fost condamnată la 13 ani de închisoare şi va fi trimisă într-o colonie a condamnaţilor penali.

Procesul a fost tergiversat de faptul că avocaţii apărării au invocat lipsa de discernământ şi problemele psihice ale Elizavetei.

În ciuda insistenţelor venite din partea avocaţilor, criminala nu şi-a exprimat nici în ultima clipă regretul faţă de fapta comisă. Practic ea a înjunghiat-o pe tânăra de 17 ani în burtă, piept, braţe, picioare, cap, gât, apoi a întors cadavrul cu faţa în jos şi a început să o ciopârţească lovind-o în spate.

a324-foto3-90-90-profimedia-0478318538.jpg

Cele două au crescut de mici într-un orfelinat din St Petersburg
Foto: Profimedia

 

După crimă, Elizaveta a copiat în cele mai mici detalii imaginea surorii ei: şi-a vopsit părul, se machia la fel şi folosea acelaşi ruj. Ambele surori au crescut de mici într-un orfelinat din St Petersburg şi erau foarte apropiate, ajutându-se una pe cealaltă cu bani şi haine.

 

Loading...