Şocant! A murit după ce a donat de patru ori într-o săptămână spermă

Ultima actualizare:

    Studentul a murit în urma unui infarct într-o clinică de fertilizare
Studentul a murit în urma unui infarct într-o clinică de fertilizare

Un student la medicină din China a murit în urma unui infarct într-o clinică de fertilizare, unde se afla ca donator de spermă pentru a patra oară în decursul unei săptămâni.

Zheng Gang, în vârstă de 23 de ani, a suferit un atac de cord în timp ce răsfoia o revistă cu caracter pornografic în clinica de fertilizare a Universităţii Wuhan, din China, informează Dailymail.co.uk.

Tânărul intenţiona să doneze spermă pentru a patra oară în săptămâna respectivă şi a fost găsit fără suflare de personalul medical al clinicii într-una din încăperile destinate donatorilor de spermă. Medicii au încercat fără succes să-l resusciteze, iar în urma autopsiei s-a stabilit că tânărul medicinist suferise un infarct.

Familia a dat în judecată clinica, întrucât medicii nu i-au spus tânărului la ce riscuri se expune. 

Zheng Gang a murit după ce a donat spermă
Zheng Gang a murit după ce a donat spermă

Potrivit publicației, tragicul eveniment s-a petrecut în ianuarie 2012, instanța decizând de abia acum ce despăgubiri primește familia victimei. Rudele au solicitat daune în valoare de aproximativ 600.000 de euro, însă instanţa a decis că tânărul avea o vârstă suficient de mare pentru a lua decizii cu privire la viaţa lui şi nu le-a dat câştig de cauză.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net