Soldatul s-a făcut femeie să trăiască în harem

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A schimbat uniforma de soldat din Armata Teritorială pentru vălul de musulman. Lucy Vallender, de 28 de ani, a făcut o operaţie de schimbare de sex acum trei ani, după care s-a căsătorit.

Înainte, Lucy se numea Laurens şi părea un soldat ca oricare altul. Şi-a făcut o operaţie de schimbare de sex şi s-a căsătorit cu un bărbat musulman pe care l-a cunoscut printr-un site online de matrimoniale. Soţul nu a ştiut că femeia lui fusese cândva bărbat. Acum, Vallender poartă văl când iese din casa lor din Swindon, ca să arate lumii că este "căsătorită".

simeon stalpnicul png

"Am încercat să fac ceva ca să stopez modul cum gândeam, dar nu am reuşit. Mă simţeam atras de bărbaţi", susţine fostul soldat.

A părăsit armata, şi-a lăsat părul să crească şi a căutat un doctor care i-a administrat o terapie hormonală înainte de a-i face operaţia de schimbare de sex.

Vallender zice că nu a fost lăsat să se roage împreună cu femeile

simeon stalpnicul png

S-a convertit la Islam, anul trecut, în septembrie, pentru că "promovează pacea". L-a cunoscut apoi pe Murad şi s-au căsătorit, într-o ceremonie restrânsă, la Londra. Singura supărare a lui Vallender este că, la moschee, nu a fost lăsat să se roage împreună cu femeile. "M-au întrebat de mărimea cupei la sutien, de mărul lui Adam, de ciclu şi mi-au cerut certificatul de naştere", spune fostul soldat, pretinzând că a fost tratat "dezgustător". "Oricine e bine primit, atât timp cât se comportă potrivit Islamului", a explicat un purtător de cuvânt al moscheii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net