A spart milioanele de la Loto. Acum e muncitor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De la extaz la agonie! Michael Carroll, un bărbat din Elgin (Moray), Scoţia, care a câştigat în 2002 fabuloasa sumă de 10 milioane de lire la loterie (52,5 milioane lei), a ajuns să nu mai aibă după ce bea apă.

După deducerea impozitului, scoţianul Michael Carroll a rămas cu 9.736.131 lire (51 milioane de lei), o mulţime de bani pe care nici nu îndrăznise să viseze că o va avea vreodată. Numai că imensa sumă a reuşit s-o facă praf în numai zece ani, aruncând banii pe droguri, alcool, femei şi pe tot felul de distracţii. Ajuns la sapă de lemn, bărbatul, mult îngrăşat de trai bun, s-a angajat, de lunea trecută, la departamentul de întreţinere al unei fabrici de biscuiţi. Lucrează din nou ca muncitor, vopseşte şi face toate treburile de jos, aşa cum făcea înainte de a da norocul peste el.

2002- A câştigat marele premiu la loterie

simeon stalpnicul png

2008- Plin de aur, îşi făcea de cap

simeon stalpnicul png

Carroll povesteşte că a dat o treime din câştig prietenilor şi familiei, şi-a luat vilă şi maşini de fiţe, pe care apoi le-a vândut. Circa 12.000 de lire (63.000 lei) i-a “tocat” pe droguri ilegale. A făcut peste 100 de vacanţe în Spania şi s-a distrat cât a putut. “În ultimii ani am trăit mai multe experienţe decât oricine altcineva ar putea să facă în decursul a două vieţi. Nu am absolut nici un regret şi dacă aş putea aş face aceleaşi lucruri, fără să schimb nimic”, a spus scoţianul, care joacă din nou la loterie în speranţa că norocul îi va mai surâde. Când a dat de greu, s-a întors spăşit la soţia sa, Sandra, care rămăsese cu fiica lor, Brooke. În timpul anilor de trai îmbelşugat a mai făcut un copil cu altă femeie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net