Spionul numărul 1 al planetei, sex cu amanta sub birou

Ultima actualizare:

    David Petraeus
David Petraeus

Scandal fără precedent în istoria CIA, după ce, vineri, generalul David Petraeus, de 60 de ani, şi-a dat demisia în urma unui scandal sexual care a avut-o în prim-plan pe biografa lui, Paula Broadwell, de 40 de ani.

Relaţia adulterină a lui Petraeus cu biografa sa a ieşit la iveală în timpul unei investigaţii FBI care urmărea o breşă în sistemul de securitate informatizată a CIA. Aşa au fost scoase la iveală email-urile dintre generalul de 60 de ani şi biografa sa, Paula Broadwell.

Scandalul  «Monica  Lewinsky»
Scandalul «Monica Lewinsky»

Conform expertului în securitate Ronald Kessler, citat de The Sun, "anumite mesaje conţin referinţe sexuale explicite. Spre exemplu, într-unul dintre ele se menţiona clar că următoarea partidă de sex va avea loc sub birou". David Petraeus, care a condus trupele aliate în timpul operaţiunilor din Afganistan, a fost însoţit timp de aproape un an, în 2006, de biografa sa, care a publicat cartea "All in". Paula este şi ea măritată şi are doi copii cu Scott Broadwell.

Cei doi s-au cuplat în timpul şederii în Afganistan, când Petraeus era comandantul aliaţilor NATO. În 2011 el a devenit şeful CIA, datorită meritelor din teatrele de operaţiuni din Irak şi Afganistan. Primul email interceptat de FBI în legătură cu acest scandal sexual a fost trimis în primăvara acestui an. Mergând pe fir, investigatorii au descoperit că relaţia era mult mai veche.

Când a fost numit boss al CIA, Broadwell i-a dat papucii, însă un general nu se lasă aşa uşor dat la o parte şi, din 11 septembrie până recent, a bombardat-o cu mesaje care mai de care mai erotice. Scandalul a culminat cu demisia lui Petraeus, acceptată şi semnată de Barack Obama care a spus: "A fost unul dintre cei mai buni generali ai generaţiei lui".

E căsătorit şi are doi copii

Generalul de armată David Petraeus este căsătorit de 37 de ani. Soţia sa, Holly, de 60 de ani, i-a dăruit doi copii.

Cel mai mare dintre ei a lucrat alături de amantă la documentarea biografiei despre Petraeus. Considerat cel de-al doilea om în stat, generalul se ocupa cu obţinerea de informaţii secrete.

Scandalul «Monica Lewinsky»

Fostul preşedinte american Bill Clinton, s-a aflat în centrul unui scandal sexual de proporţii în 1998, după ce a fost făcută publică relaţia adulteră cu stagiara de 22 de ani de la Casa Albă, Monica Lewinsky.


    Scandalul  «Monica  Lewinsky»
Scandalul «Monica Lewinsky»

Cei doi au făcut sex de nouă ori în intervalul noiembrie 1995 - martie 1997.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net