Ţi-ai lăsa copilul să se joace cu aşa ceva?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce părinte întreg la minte şi-ar lăsa copilul să se joace, cât e ziua de lungă, cu o păpuşă care e dansatoare la bară? Sau cine ar vrea să pună sub brad, de Crăciun, un aparat care îţi electrocutează copilul?

Ele nu numai că sunt nepotrivite pentru copii, dar unele i-ar face, chiar şi pe adulţi, să se ruşineze. Şi ce te faci dacă ajungi cu odrasla în magazin şi nu vrea să se mai despartă de o asemenea jucărie? Cum îi explici că nici un părinte nu şi-ar dori să-şi vadă fetiţa de câţiva anişori cum rade părul pubian al unei păpuşi sau băieţelul care îşi face primul tatuaj? Astea sunt jucăriile care au reuşit să intre în topul celor mai ciudate obiecte ajunse vreodată pe rafturile magazinelor.

Rade bebeluşul

Bebeluşul căruia îi poţi rade părul pubian, cel de la subraţ şi de pe picioare este de-a dreptul înspăimântător. În afară de faptul că bebeluşii nu au păr pubian sau axial, oricum copiii nu ar trebui să aibă voie să umble cu lame de ras.

Pistolul Batman

Băieţilor le plac eroii de benzi desenate, cum ar fi Batman. Acest pistol reprezintă un eşec al lumii jucăriilor, din cauza trăgaciului poziţionat foarte inconfortabil între picioarele lui Batman. De ce ai vrea să te uiţi la băieţelul tău cum stă toată ziulica cu mâna pe organele genitale ale lui Batman?

Comandantul teroare

Acest erou le arată băieţilor că arma lor cea mai puternică se află în pantaloni! Mai mult decât atât, în descrierea jucăriei e specificat că aceasta se ocupă cu pedepsirea celor răi.

Dansatoarea la bară

Orice părinte vrea să-şi vadă copilul realizat. Din această cauză, părinţii ar trebui să evite să le dea fetiţelor ca model în viaţă, păpuşa care dansează la bară. Pe lângă asta, odată cu primirea acestui cadou vor veni multe întrebări complicate din partea copilului.

Microfonul Dorei

Jucăria se anunţă a fi pentru copii de peste 3 ani, însă unui părinte i s-ar părea că este o jucărie sexuală ruptă din filmele interzise minorilor. În concluzie, nu ai vrea să-ţi vezi fetiţa apropiindu-se prea mult de acest microfon.

Tatuaje cool

Vei vrea ca odrasla ta să stea cât mai departe de tatuaje în viaţa lui, iar asta nu se va întâmpla dacă îi vei cumpăra acest joc care îi oferă primul lui tatuaj. Trusa conţine toate cele de trebuinţă pentru asta: cerneală, ace şi diferite modele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net