Ucigașii români au șocat Europa și America de Sud cu faptele lor sângeroase

Ultima actualizare:

    Spania: John Muşetescu a fost capturat  de o patrulă a poliţiei cu ajutorul trecătorilor
Spania: John Muşetescu a fost capturat de o patrulă a poliţiei cu ajutorul trecătorilor

Un român este pe prima pagină a ziarelor spaniole după ce a săvârșit trei crime într-o oră. Suspectul este John Muşetescu, cu dublă cetățenie româno-suedeză şi a fost arestat preventiv pentru 90 de zile. La mii de kilometri depărtare, Adrian S este cel mai căutat infractor din Ecuador, după ce a ucis doi copii și i-a abandonat pe stradă.

Conform El Caso, prima victimă a lui John Mușetescu a fost Hector Nunez, un bărbat de 30 de ani. Anchetatorii susţin că John l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe Nunez, iar apoi ar fi provocat un incendiu pentru a-şi acoperi urmele. Potrivit primelor date din anchetă, Mușetescu a sărit de pe balcon, de la etajul 1 al clădirii, şi ar fi fugit cu o bicicletă de la locul faptei. Apoi, John şi-ar fi abandonat bicicleta şi s-ar fi refugiat în apartamentul Rosei Diaz, o văduvă în vârstă de 75 de ani. I-ar fi furat bijuteriile şi a lovit-o mortal la nivelul capului, bătrâna fiind găsită întinsă pe scări. A treia victimă a lui John ar fi fost David Caminada, înjunghiat în stomac în centrul Barcelonei.

Ecuador: Părinţii celor doi copii nu îşi revin din şoc
Ecuador: Părinţii celor doi copii nu îşi revin din şoc

Un român de 33 de ani, Adrian S., este căutat în toată America de Sud după ce ar fi ucis doi copii de 10, respectiv 14 ani și apoi le-ar fi abandonat cadavrele pe două străzi din orașul ecuadorian Ambato. Crimele s-au petrecut pe 16 decembrie 2019, dar de abia pe 24 ianuarie procuratura ecuadoriană a finalizat cercetările, românul fiind de negăsit. Se pare că cei doi copii au fost lăsați singuri acasă, după ce părinții lor au plecat într-o călătorie de muncă. Atunci când s-au întors, au primit vestea că băieții nu mai sunt în viață. Aceștia au fost găsiți cu numeroase răni prin înjunghiere, potrivit știridiaspora.ro. În cadrul audierilor, procurorul a prezentat dovezi de netăgăduit că românul este vinovat: autopsiile efectuate de medicii legiști, raportul de recunoaștere a locului evenimentelor, precum și o serie de înregistrări în care acuzatul este observat apropiindu-se de casa victimelor.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net