Ucişi de rachetă, batjocoriţi de proruşi!

Ultima actualizare:

    Separatiştii au încărcat cadavrele în maşini de gunoifoto: Reuters
Separatiştii au încărcat cadavrele în maşini de gunoifoto: Reuters

Durere fără margini pentru cei care şi-au pierdut rudele în Ucraina, după ce avionul Malaysia Airlines a fost doborât de proruşi. Trupurile celor 298 de oameni care au murit acolo au zăcut trei zile pe câmp. Ieri, au fost duse cu maşini de gunoi până la trenul cu vagoane frigorifice.

Au fost spulberaţi în aer şi, mai mult ca sigur, nici n-au realizat ce li se întâmplă. 298 de oameni au căzut „din cer”, aşa cum povestesc localnicii din Grabovo, Ucraina, locul în care s-a prăbuşit avionul Malaysia Airlines, doborât joi de proruşi.

Maarten de Jonge
Maarten de Jonge

Au căzut pe străzi, în gospodării şi pe câmpul din apropiere. Oameni nevinovaţi, ucişi în războiul altora. Au fost jefuiţi de separatiştii proruşi, ajunşi primii la faţa locului. Le-au furat toate obiectele de preţ din bagaje, dar şi toate dispozitivile de stocare a informaţiilor, aşa cum primiseră ordin de la liderii lor. Trei zile au fost lăsate cadavrele lor pe câmpul de lângă Grabovo, în arşiţa soarelui. De abia duminică, proruşii au început să adune cadavrele şi să le bage în saci de plastic.

Localnicii vin să fotografieze rămăşiţele avionului
Localnicii vin să fotografieze rămăşiţele avionului

Şi pentru ca batjocura să fie completă, le-au aruncat în maşini de gunoi şi le-au transportat la trenul cu vagoane frigorifice pentru a le duce în oraşul Torez.

Mirosul cadavrelor îi obligă pe separatişti să poarte măşti
Mirosul cadavrelor îi obligă pe separatişti să poarte măşti

Ieri, separatiştii au anunţat că au transportat deja 247 de cadavre, care vor fi transferate la Harkov, zonă aflată sub controlul forţelor guvernamentale ucrainene. Aici, o echipă de experţi internaţionali le vor prelua.

Pe de altă parte, Serviciul secret al Ucrainei a publicat o nouă interceptare telefonică în care unul dintre comandanţii miliţiilor separatiste din Doneţk, Oleksandr Hodarkovski, le cere subordonaţilor să facă rost de toate doveziile importante de la faţa locului, precum şi să localizeze cutiile negre ale avionului, deoarece „Moscova întreabă de ele”, notează publicaţia „KyivPost”. La un moment dat, în timpul conversaţiei, comandantul Batalionului Vostok al separatiştilor, Oleksandr Hodarkovski, spune că cele două cutii negre ale aeronavei au fost deja localizate de către un rebel prorus, cu porecla Khmuryi, identificat ulterior de serviciile secrete ucrainene ca fiind Igor Girkin (Strelkov), un lider al separatiştilor.

Trebuia să se afle în ambele avioane Malaysia Airlines

Trupurile  pasagerilor, întinse pe marginea drumului
Trupurile pasagerilor, întinse pe marginea drumului

Ciclistul olandez Maarten de Jonge spune că a reuşit să evite de două ori moartea, după ce a decis în ultima clipă să nu se urce în cursele Malaysia Airlines, MH17, doborâtă de proruşi, şi MH370, dispărută în Oceanul Indian, în martie. Săptămâna trecută, sportivul de 29 de ani trebuia să ajungă la echipa sa din Kuala Lumpur, după câteva zile de vacanţă petrecute la Amsterdam. El a decis să schimbe biletele pe ultima sută de metri, deoarece găsise ceva mai ieftin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net