Uite ce parfumuri folosesc vedetele!

Ultima actualizare:

    fotografii: Hepta/Guliver/Gettyimages
fotografii: Hepta/Guliver/Gettyimages

Nu se uită la bani când vine vorba să impresioneze! Kate Middleton, Meghan Markle, Penélope Cruz, Nicole Kidman şi Madonna nu ies din casă dacă nu se parfumează cu cele mai scumpe parfumuri.

Catherine (36 de ani), Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William (36 de ani), preferă brandul britanic de parfum Illuminum.

La nunta ei, care a avut loc la 29 aprilie 2011, Kate Middleton s-a dat cu un parfum numit White Gardenia Petals, cu note de crin, bergamotă, gardenia, ilang-ilang şi iasomie. Parfumul poate fi cumpărat de oricine are dare de mână. Se găseşte în magazinele de lux cu preţul de 66 de euro (circa 307 de lei).

Brandul Illuminum a fos lansat în 2007, iar parfumul preferat al lui Kate, White Gardenia Petals, s-a lansat chiar în anul nunţii ei. Meghan Markle (37 de ani), ducesa de Sussex, soţia prinţului Harry (33 de ani), iubeşte foarte mult parfumurile scumpe.

Nu iese din casă dacă nu se parfumează la greu. Aşa cum ne-am fi aşteptat, fiind din 19 mai, data căsătoriei sale, o membră a familiei regale britanice, ea se jură că preferă parfumurile englezeşti. E înnebunită după Wild Bluebell & Sea Salt al brandului Jo Malone. Acesta este un parfum lansat în 2014, cu aromă florală, cu note de crin şi flori de măceş care costă 116 euro (539 de lei). Actriţa spaniolă Penélope Cruz (44 de ani) a devenit noua imagine a lengendarului parfum Trésor de la Lancome. Ea spune că a accpetat acest lucru fiindcă e preferatul ei. Nu a ieşit niciodată din casă fără câteva picături de Trésor de când părinţii i-au făcut cadou o sticluţă când a împlinit 13 ani. E un parfum floral cu note de ananas, piersică, liliac şi trandafir. Costă 66 de euro (circa 307 de lei) şi a fost relansat într-o nouă versiune anul acesta.

Parfumul preferat al actriţei Nicole Kidman (51 de ani) este Angel, creat de Thierry Mugler. Are note de bergamotă, fructe tropicale, vanilie, caramel şi patchouli. A fost lansat în 1992 şi costă 119 euro (553 de lei).

Cântăreaţa Madonna (60 de ani) se dă în vânt după parfumul Hypnotic Poison de la Dior. Lansat în 1998, acesta are note de caisă, prună, cocos, tuberoză, iasomie, crin, lemn de santal, vanilie şi tradafir şi costă 70 de euro circa (325 de lei).

Actriţa Cameron Diaz (46 de ani) preferă parfumul Happy de la Clinique. Lansat în 1997, acesta are note de frezie, trandafir, crin, trandafir, orhidee şi costă 50 de euro (232 de lei).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net