Un jurnalist american s-a sinucis la 43 de ani

Ultima actualizare:

    Jurnalistul s-ar fi sinucisFoto: Fox News
Jurnalistul s-ar fi sinucisFoto: Fox News

Jurnalistul american Dominic Di-Natale, corespondent al postului TV american Fox News, a murit la vârsta de 43 de ani, iar primele informaţii arată că ziaristul s-ar fi sinucis din cauza unor probleme serioase de sănătate.

Dominic Di-Natale a fost găsit mort de un prieten, care l-a căutat miercuri, după ce şi-a făcut griji din cauza stării de spirit foarte proaste a jurnalistului, potrivit Daily Mail.

Autorităţile din Jefferson County, din statul american Colorado, unde locuia ziaristul, spun că Di-Natale s-ar fi sinucis din cauza unor probleme de sănătate foarte grave, despre care nu au fost oferite însă detalii.

"Suntem foarte întristaţi din cauza veştii despre decesul lui Dominic şi oferim cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor. Dominic Di-Natale a fost un jurnalist respectat şi un membru important al echipei noastre care acoperea regiunea Orientului Mijlociu", a declarat purtătorul de cuvânt al postului Fox News, conform dailymail.

Jurnalistul a lucrat pentru mai multe instituţii media şi a relatat despre evenimente foarte importante, cum ar fi uciderea lui Osama bin Laden, revoltele din Egipt şi protestele violente din Ferguson, Statele Unite, din luna noiembrie, declanşate de uciderea de către un poliţist a unui adolescent neînarmat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net