Un bărbat care locuieşte pe străzi a ajutat o studentă care avea nevoie de bani să ajungă acasă. Impresionată, fata a strâns bani pentru a-l ajuta.


Bărbatul, cunoscut drept Robbie, din Lancashire, Marea Britanie, i-a dat ultimii săi bani, trei lire, lui Dominique Harrison-Bentzen. Tânăra de 22 de ani nu mai avea bani după ce şi-a pierdut cardul într-o seară, nici măcar pentru a ajunge acasă, potrivit mirror.co.uk.

În timp ce Dominique se scotocea de bani, Robbie a venit şi a rugat-o să accepte cele trei lire: "Am realizat că nu am bani şi un om al străzii mi-a dat mărunţişul lui. A insistat să iau un taxi ca să ajung în siguranţă acasă". 

dominique-harrison-bentzen.jpg

robbie dominique preston omul strazii
Dominique a strâns 14.000 de lire pentru Robbie
Foto: SWNS

Dominique nu a luat banii bărbatului, dar a fost atât de impresionată de gestul lui încât a decis să îl ajute. 

"Am aflat că nu sunt singura persoană pe care a ajutat-o", a povestit fata, care locuieşte în Preston.

Robbie este cunoscut de locuitorii oraşului pentru faptele lui bune: a returnat numeroase potrofele pierdute de trecători şi le-a oferit fularul său oamenilor înfriguraţi.

"E pe străzi de şapte luni, din motive care nu ţin de el. Nu poate să îşi găsească un loc de muncă pentru că nu are adresă", a explicat fata care a început o campanie. 

Ea a rugat oamenii, prin intermediul site-urile de socializare, să doneze trei lire, suma pe care Robbie i-a oferit-o ei. De la începutul lui decembrie, Dominique a strâns aproape 14.000 lire şi vrea să îi ia un apartement lui Robbie.

"Vreau să petrec 24 de ore pe stradă cu el, să înţeleg exact care sunt nevoile unui om al străzii şi cum pot să îl ajut exact. Vreau să strâng destui bani să îi luăm un apartament pentru ca Robbie să fie în siguranţă", a mai adăugat Dominique. 

 
 
Loading...