Trăim într-o lume a stereotipurilor, în principal din motive de marketing și de… putere. Companiile ambalează produsele și serviciile lor în pachete menite să strânească frustrări și anxietate, astfel încât clientul să le cumpere pentru a se simți pentru o clipă adecvat societății contemporane. Însă femeile s-au săturat de așa ceva!


  1. Revistele. Toate te învață cum să slăbești, cum să strălucești de la prima oră a dimineții și alte lucruri cu care încerci să ții pasul, dar cu degeaba.
  2. Comentariile feministe. Nu poți să-ți exprimi sentimentele, căci imediat ești taxată ca fiind "în acea perioadă a lunii" sau că ești prea emoțională.
  3. Bărbații-s la putere. Majoritatea președinților sunt bărbați, la fel și conducerile marilor companii. Bărbații sunt un simbol al puterii, iar femeile care vor să se afirme au de dus o luptă grea în acest domeniu.
  4. Brandingul feminist. Ești femeie, atunci te punem pe ambalaj. Eventual pe unul roz și delicat.
  5. Hărțuirea online. Ești trimisă constant la cratiță sau ți s-au adresat remarci sexuael de-a dreptul obsecene? Înseamnă că petreci prea mult timp pe Internet, mediul care abundă de hateri.
  6. Reclamele hipersexualizate. Dacă cineva vinde un produs pentru bărbați, atunci e musai ca pe copertă sau ambalaj să fie o femeie sexy și goală. Sau una care sugerează o poziție sexuală.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: