VIDEO Acest câine merge zilnic 6,5 kilometri pentru un bagaj. Ce găseşte în interior te va lăsa fără grai

Ultima actualizare:

    Străbate zilnic câţiva kilometri pentru a-şi ajuta familia Foto: MetaSpoon
Străbate zilnic câţiva kilometri pentru a-şi ajuta familia Foto: MetaSpoon

Aţi auzit probabil o mulţime de poveşti despre cât de iubitori şi devotaţi pot fi unii câini. Întâmplarea următoare te va emoţiona până la lacrimi.

Lilica, o căţeluşă extrem de tânără a fost abandonată în apropiere de São Carlo, Brazilia,  dar cu puţin noroc, aceasta a fost găsită de Neile Vania Antonio. A fost rapid integrată în noua familie. Deşi toţi membrii familiei trăiesc într-o groapă de gunoi, aici a găsit dragoste şi companie, alături de pisicuţe, căţei şi găini.  ''Ea este diferită, atunci când te uiţi în ochii ei vezi diferenţa'', susţine cu lacrimi în ochi stăpâna Lilicai.

Ceea ce face Lilica în fiecare seară te va lăsa fără cuvinte. Pentru a-şi ajuta familia extrem de săracă, biata căţeluşă pleacă pe întuneric după mâncare. Călătoreşte câţiva kilometri buni până acasă la Lucia Helena de Souza, o mare iubitoare de animale fără stăpân. Acasă la Lucia, vieţuiesc laolaltă alte animăluţe adoptate, care sunt hrănite chiar de Lucia. Între Lilica şi Lucia există o legătură foarte strânsă, acestea având un program bine stabilit. De mai bine de trei ani, la ora 9 seara, Lucia o aşteaptă pe Lilica cu punguţa cu mâncare pregătită pentru ea şi restul familiei. ''În momentul în care ajunge, Lilica este foarte înfometată, după drumul lung istovitor de care are parte. Mânăncă o parte din pacheţelul pregătit de mine, iar restul o păstrează. La final, simpatica căţeluşă leagă punguţa foarte bine şi porneşte înapoi spre casă.'', precizează femeia.

Lilica străbate o autostradă pentru a face rost de hrană
Lilica străbate o autostradă pentru a face rost de hrană

Într-o noapte, profesoara Lucia a urmărit-o pe Lilica şi aşa a descoperit pentru cine se riscă Lilica, noapte de noapte.

'Am rămas fără cuvinte, mai rar atâta devotament din partea unui biet animal. Lilica este cu adevărat un câine special, care împarte totul cu familia sa săracă. Nici măcar oamenii nu fac asemenea lucruri, nu dau dovadă de solidaritate şi devotament, precum Lilica'', spune profesoara Lucia, emoţionată.

Ajunsă în sânul familiei adoptive, Lilica împarte toată hrana cu ceilalţi membri.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net