Bombă! Prinţul Andrew şi Bill Clinton au împărţit aceleaşi minore pentru sex. Numele fostului şef de stat este amintit în dosarul deschis împotriva fiului reginei Elisabeta a II-a, potrivit NY Post.


Bill Clinton (68 de ani) e din nou în centrul atenţiei, după ce numele lui apare în scandalul sexual în care Prinţul Andrew al Marii Britanii e acuzat că a făcut sex cu minore. Conform ziarului NY Post, el este unul din mulţii prieteni pe care afaceristul american Jeffrey Epstein (61 de ani) îi invita pe insula Little St. James la orgii cu minore.

Documente oficiale din anchetă arată că Epstein a efectuat 21 de apeluri telefonice către Bill Clinton şi consilierul său, între 2002-2005. Menţionăm că Bill Clinton şi-a încheiat mandatul de la Casa Albă în 2001. Un raport din anul 2011 arată că fostul şef de stat american şi miliardarul au rupt brusc legătura, după ce acesta din urmă a fost condamnat la 10 luni de închisoare, pentru prostituţie cu minori.

 

virginia-roberts.jpg

Virginia Roberts
Virginia Roberts (30 de ani) susţine că a fost folosită drept sclavă sexuală
Foto: AFP

Potrivit sursei citate, Clinton era prieten bun şi cu Ghislain Maxwell. Este vorba despre aceeaşi femeie care „i-a făcut lipeala”, în 2000, Prinţului Andrew (54 de ani) cu Virginia Roberts, cea  care susţine că a primit 15.000 de dolari să se culce cu Ducele, pe când avea doar 17 ani. Astfel, s-au născut speculaţiile conform cărora Bill Clinton şi Prinţul Andrew îşi pasau aceleaşi minore ca să facă sex.

În acuzaţiile lui Roberts este menţionat faptul că „prinţul Playboy” avea mai multe fantezii sexuale, iar cel mai mult îi plăcea să lingă degetele de la picioare înainte de a face sex. Tot în documentele anchetei este punctat faptul că cei doi făceau sex neprotejat, pentru că fata lua anticoncepţionale, iar totul era filmat de camerele montate cu iscusinţă în locuinţele lui Epstein.

 

1998. Scandalul Monica Lewinsky

Bill Clinton, de 68 de ani, a avut o relaţie amoroasă în 1998 cu fosta stagiară la Casa Albă, Monica Lewinsky (40 de ani). Fostul preşedinte al SUA a recunoscut că au avut o relaţie nepotrivită. Soţia sa, Hillary Clinton, l-a iertat, de dragul unicei lor fiice, Chelsea.

 
 
Loading...