VIDEO De asta este Will.i.am comparat cu Steve Jobs şi Bill Gates

Ultima actualizare:
PULS a fost prezentată în cadrul Dreamforce 2014
PULS a fost prezentată în cadrul Dreamforce 2014

Compania condusă de celebrul cântăreţ Will.i.am a lansat în cadrul ultimei conferinţe Dreamforce prima brăţară portabilă cu funcţiile unui telefon inteligent.

Will.i.am est cunoscut publicului larg ca membru fondator al formaţiei Black Eyed Peas şi probabil unul din cei patru antrenori care particpă de patru sezoane la varianta din Marea Britanie a concursului The Voice. Pe lângă muzică, Will este însă un antreprenor de succes care a fost parte a multor branduri de succes care s-au lansat pe piaţa IT. A fost până la vânzarea companiei către Apple, acţionar minoritar în cadrul companiei Beats Electronics şi responsabil de conceptul ediţiilor speciale printre care Beats David Gueta şi Lady Gaga Heartbeats. Este directorul departamentului de Creaţie Inovativă pentru gigantul Intel şi considerat de mulţi părintele ultrabook-ului.

Acum însă vine cu o linie de concepte inedite care pot reprezenta viitorul industriei It în următorii ani. Acesta a creat prima brăţară inteligentă, i.am PULS capabilă să efectueze incusiv apeluri de voce. Ea nu este un ceas chiar dacă seamănă cu unul în primul rând pentru simplul fapt că este dotată cu sim şi poate efectua apeluri de voce. Poţi să vorbeşti cu cineva fără să ai telefon şi totodată să beneficezi şi de celelalte aplicaţii specifice telefoanelor inteligente, presum, mesaje, Facebook, Twitter, Instagram, navigaţie GPS, brăţară de fitness şi player muzical.


    PULS a fost prezentată în cadrul Dreamforce 2014Foto Youtube
PULS a fost prezentată în cadrul Dreamforce 2014Foto Youtube

Brăţara PULS este însă doar unul din gadget-urile concepute de compania lui Will, i.am+, acesta fiind parte a unui echipament tehnologizat pe care îl poţi purta. Visul acestuia este să reuşească să creeze haine inteligente. Alimentarea acestei brăţări se face de exemplu la o jachetă. Aceasta este prevăzută cu baterii care stochează energie şi în momentul în care PULS întră în contact cu mâneca acesteia, brăţara se încarcă. Dacă vrei să faci fotografii, acestea se pot face doar cu ajutorul ochelarilor inteligenţi. Odată purtaţi, aceştia sunt capabili să fotografieze doar prin simpla apăsare a ceasului cu un degetşi să stocheze imaginile capturate. Adidaşi, care îţi măsoară greutatea, numărul de paşi şi cât slăbeşti sunt şi ei unul din conceptele companiei.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net