VIDEO Închisă într-un dulap, bătută și violată timp de șase ani. Drama unei fetițe din SUA

Ultima actualizare:

    Micuța Lauren a fost maltratată de proprii ei părințiFoto: Captură Youtube
Micuța Lauren a fost maltratată de proprii ei părințiFoto: Captură Youtube

Lauren Kavanaugh, în vârstă de 21 ani, a fost victima părinților săi timp de șase ani. Autoritățile americane au ajutat-o, iar acum, la 13 ani după ce a fost salvată din sânul familiei sale abuzive, a avut curaj să povestească ororile prin care a trecut când avea doar opt ani.

Mama sa, care mai avea 5 copii, și tatăl ei vitreg au închis-o într-un dulap. Timp de șase ani, Lauren a trăit un adevărat coșmar. A fost înfometată, ținută în propriile excremente și violată sistematic. Nu doar de către părinții ei, ci și de către un bărbat străin pe care aceștia îl aduceau în casă, scrie Daily Mail.

„Ar fi trebuit să fie mama mea, însă m-a tratat ca pe un gunoi, ca și cum aș fi fost un nimeni. Astă mă înfurie cel mai tare. Ar fi trebuit să mă iubească și să aibă grijă de mine. În schimb, mă tortura și credea că este amuzant“, a mărturisit Lauren, potrivit Daily Mail.

Fata a ajuns în acest fel în casa mamei sale naturale și a tatălui vitreg, împreună cu încă cinci fraţi, care au scăpat însă de asprele pedepse aplicate de Barbara și Kenneth. De frică, frații copilei nu au spus nimănui nimic.

Așa arată Lauren acum
Așa arată Lauren acum

„Voiam să o ajut. Obișnuiam să mă furișez și să-i duc mâncare atunci când părinții mei nu erau acasă“, a afirmat sora vitregă a lui Lauren, conform aceleiași surse citate.

La 8 ani, Lauren ajunsese să cântărească doar 12 kilograme, cât un copil de 2 ani. Surprinzător, chiar tatăl ei vitreg a fost cel care a alertat autoritățile. Însă nu din milă pentru micuță, ci pentru a se răzbuna pe soția sa, care îl înșela.

simeon stalpnicul png

„Și-a dat capul pe spate, s-a uitat la mine și m-a întrebat: ”De ce mi-a făcut asta omul acela rău?'' Singurul răspuns care mi-a venit în minte a fost: ”Pentru că este un om rău.” Nici acum nu am un răspuns mai bun pentru ea“, a declarat Emily Owens, un reprezentant al Protecției Copilului.

Psihoterapeutul tinerei a afimat că aceasta a făcut progrese imense în ceea ce privește încrederea în sine și în ceilalți și a fost adoptată de o altă familie, mai scrie sursa citată mai sus.

Asta deși a trebuit să suporte numeroase proceduri chirughicale de reconstruție pentru a scăpa de sechelele abuzurilor sexuale la care a fost supusă.

Părinții biologici au fost pedepsiți și au primit închisoarea pe viață.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net