VIDEO O familie de criminali: mama, tatăl şi cele două fiice au omorât împreună 30 de oameni, inclusiv copii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! O familie liniştită de intelectuali din regiunea Stavropol, Rusia, era de fapt o bandă de criminali, care a ucis 30 de oameni şi a săvârşit nenumărate jafuri timp de peste şase ani, răspândind teroare.

La prima vedere, educatoarea Inessa Tarverdieva (46 de ani) şi soţul său, medicul dentist Roman Podkopaev (35 de ani), păreau o familie respectabilă şi cumsecade, cu două fete, Victoria, de 25 de ani (fiica Inessei din prima căsătorie), şi Anastasia, de 13 ani. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că, în realitate, trăiau din nelegiuiri la care luau parte şi fiicele.

Roman a fost ucis în urma unui schimb de focuri cu poliţia, iar Inessa a fost capturată recent, după ce ani de zile au făcut numeroase crime în serie şi jafuri, ca şi cum asta le-ar fi fost slujba. Fetele au fost şi ele reţinute. Trăiau confortabil într-o vilă din Stavropol şi plecau cu toţii în excursii de jaf şi omor în regiunea Rostov (sudul Rusiei).

Victoria, 25 de ani, fiică

simeon stalpnicul png

Roman Podkopaev , 35 de ani, tatăl, medic dentist

simeon stalpnicul png

Nu se dădeau în lături de la cele mai monstruoase crime. Au împuşcat în cap un băieţel de 7 ani, au înjunghiat-o de 37 ori pe surioara lui de 11 ani, au scos ochii şi au torturat două fetiţe. Au ucis-o chiar şi pe fina lor, pentru ca să fure arme din casa părinţilor ei. În urma unei crime sau a unui jaf se alegeau, în medie, cu 1.200 de euro (5.400 de lei). Au câştigat cel puţin 36.000 de euro (162.000 lei) numai din lucrurile furate de la cei ucişi.

"Crimele au fost un mijloc de trai", a recunoscut Tarverdieva, despre care se crede că era şefa bandei. Gruparea a ucis 6 poliţişti, fiindcă ea avea pică pe oamenii legii, după ce a fost refuzată în tinereţe de unul dintre aceştia. Banda avea acasă 20 de arme de foc, grenade şi muniţie şi dispunea de staţii de radio walkie-talkie. Erau bine informaţi de toate mişcările poliţiei.

VIDEO

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net